Με εννιά παίκτες στο Ηράκλειο

Το πρώτο επίσημο παιχνίδι του για τη νέα σεζόν θα δώσει την Τετάρτη το Περιστέρι που αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για τη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με εννιά παίκτες στο Ηράκλειο

Ο κόουτς της ομάδας Τζίμης Κουστένης τόνισε σχετικά: "Εντάσσουμε αυτό το παιχνίδι στο πρόγραμμα προετοιμασίας μας. Βέβαια και μας ενδιαφέρει η νίκη. Περισσότερο, όμως, το αντιμετωπίζουμε ως μια ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις σε μια σκληρή έδρα απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.

Μέχρι τώρα είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Το ζήλο, τη διάθεση και τον ενθουσιασμό που επιδεικνύουν σε φιλικά και προπονήσεις. Ωστόσο πρέπει να συνεχίσουμε με αμείωτο ρυθμό στη συνέχεια έχοντας ως στόχο να είμαστε έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος".

Στην αποστολή του Περιστερίου μετέχουν μόλις εννιά παίκτες. Πρόκειται για τους Παπαντωνίου, Ζούμπο, Μάντζαρη, Κομποδιέτα, Κανονίδη, Πέτρουλα, Μελισσαράτο, Παπαγιάννη και Ψαρόπουλο. Εκτός αποστολής θα μείνει ο νεαρός Λάκκας, που αντιμετωπίζει κάποιες μικροενοχλήσεις καθώς και ο Βλάχος, του οποίου το δελτίο δεν εκδόθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK