Δ.Γιαννακόπουλος: "Έναν τέτοιο τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού"

Πολύ θα ήθελε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος η αντίστοιχη ατμόσφαιρα στον τελικό με τον Φάρο να επαναληφθεί σ' έναν τελικό-ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Δ.Γιαννακόπουλος: "Έναν τέτοιο τελικό Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού"

Μαζί με τα συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση ακόμη ενός τροπαίου από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχήθηκε ένας αντίστοιχης ατμόσφαιρας τελικός να διεξαχθεί με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο διοικητικός ηγέτης του "τριφυλλιού" ανέφερε σε δήλωσή του: "Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους του Φάρου για τη φετινή τους πορεία. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο μας, το προπονητικό τιμ μας και σε όλους τους αθλητές μας, για την πρώτη κούπα της χρονιάς. Ελπίζω ότι δεν θα έρθει η μέρα που θα μπορούμε να έχουμε ένα τελικό Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού με αντίστοιχη γιορτινή ατμόσφαιρα σαν τη σημερινή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φάρος - Παναθηναϊκός 54-101

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ