Διαμαντίδης: "Σας ευχαριστώ, αλλά δεν έπρεπε να βγω MVP"

Δεν θα ψήφιζε τον εαυτό του ως πολυτιμότερο παίκτη του τελικού του Κυπέλλου ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Διαμαντίδης: "Σας ευχαριστώ, αλλά δεν έπρεπε να βγω MVP"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού στη συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου και στο πρώτο σχόλιό του.... απαρνήθηκε τον τίτλο του MVP.

"Ήταν  εμφανώς πως άλλοι στην ομάδα ήταν καλύτεροι. Δεν έπρεπε να βγω MVP, αλλά αφού μου το δώσατε, το πήρα", ανέφερε ο αρχηγός του τριφυλλιού και συνέχισε λέγοντας: "Ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι τα τρόπαια και γι' αυτά προσπαθείς. Λόγω πίεσης βέβαια ξεχνάς στο φινάλε ότι πρόκεται για ένα παιχνίδι, ότι είμαστε ευλογημένοι που παίζουμε μπάσκετ. Οι προσθήκες είναι ο βασικός λόγος που υπάρχει βελτίωση στην ομάδα. Μακάρι να συνεχίσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Μακάρι να είμαστε με τα παιδιά μας και σε ματς με τον Ολυμπιακό. Είναι βέβαια δύσκολο. Κανείς δεν χαίρεται και στο μέλλον αυτό πρέπει ν' αλλάξει. Πώς και από ποιους δεν ξέρω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φάρος - Παναθηναϊκός 54-101

MVP (τιμητικά) ο Διαμαντίδης

Διαμαντίδης: "Πάμε για τα άλλα δύο τρόπαια"

Συνέδριο ΟΝΝΕΔ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ