Mε μαθητές ο τελικός του μπάσκετ στο Ηράκλειο

Ο κύβος ερρίφθη! Μόνο μαθητές θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τον τελικού του Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύτης ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο που θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Mε μαθητές ο τελικός του μπάσκετ στο Ηράκλειο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δίχως την παρουσία οπαδών, αλλά με μαθητές στις εξέδρες αναμένεται να διεξαχθεί ο εφετινός τελικός του κυπέλλου μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη έλαβε χώρα σύσκεψη στο Αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου με την παρουσία Εισαγγελέα, του Αστυνομικού διευθυντή Ηρακλείου, εκπροσώπους του Δήμου, της ΕΚΑΣΚ, της ΕΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Το θέμα που συζητήθηκε ήταν το που θα δοθούν τα εισιτήρια του τελικού με την απόφαση να είναι οριστική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας cretalive.gr, η τελική απόφαση όλων (εκτός από την ΑΕΚ η οποία διαφώνησε στα πρακτικά) είναι το γήπεδο να γεμίσει από μαθητές δημοτικών σχολείων αλλά και γυμνασίων από την πόλη του Ηρακλείου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΟΚ ήρθε να επιβεβαιώσει τα παραπάνω:

" Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, παρουσία της αστυνομίας, του εισαγγελέα, της ΔΕΑΒ και εκπροσώπων του Δήμου Ηρακλείου, της ΕΟΚ και των δύο φιναλίστ του θεσμού, Ολυμπιακού και ΑΕΚ, για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Συναποφασίστηκε στον τελικό στις εξέδρες να βρίσκονται μαθητές σχολείων και αθλητές ακαδημιών της περιοχής. Στα δύο σωματεία θα δοθούν από 30 προσκλήσεις.

Υπενθυμίζουμε πως ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου (Δύο Αοράκια). Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ (17.15)".

News 24/7

24MEDIA NETWORK