Το απόλυτο μηδέν σε 10' 21'' τα είπε ΟΛΑ για τον τελικό!

Ο Βασίλης Σπανούλης έπαιζε σαν... 25άρης κόντρα στην ΑΕΚ όμως ο Ολυμπιακός δεν γινόταν να πάρει το τρόπαιο γιατί οι Αμερικανοί άσοι του ήταν σε... άλλο γήπεδο!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αν και πλησιάζει το 36ο έτος της ηλικίας του και άκουσε... διάφορα τη φετινή σεζόν όταν δυσκολεύτηκε να βρει τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό του, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν για μία ακόμα φορα "παρών", αφού στον τελικό του Κυπέλλου ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού σταματώντας στους 20 πόντους και στις 9 ασίστ.

Δυστυχώς όμως για τον αρχηγό των "ερυθρολεύκων", λίγοι ήταν εκείνοι που τράβηξαν κουπί μαζί του για να πάει το πολυπόθητο τρόπαιο στον Πειραιά (τελευταία κατάκτηση το 2011) και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους παίκτες του να φεύγουν με κατεβασμένο το κεφάλι από το γήπεδο χάνοντας 88-83 από την ΑΕΚ.

Όσο για το στατιστικό που αποτυπώνει τη γύμνια του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ των πολλών λύσεων από τον πάγκο, αυτό έχει να κάνει με την παρουσία των δύο Αμερικανών του, Ρόμπερτς και Τόμπσον.

Ήταν οι παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι για να κάνουν τη διαφορά όμως όχι μόνο δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν για ένα ακόμα ματς και να παίξουν διαδραματίσουν ρόλο στο παιχνίδι αλλά έδειξαν πως δεν μπήκαν ποτέ στο πνεύμα του αγώνα.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Ρόμπερτς να αγωνιστεί μόλις 5' 33'' και ο Τόμπσον 4' 48'', με τους δύο παίκτες να έχουν μηδέν πόντους σε 10' 21'' συμμετοχής: ο Ρόμπερτς πρόλαβε στο διάστημα που έπαιξε να έχει 0/4 σουτ (0/3 δίποντα, 0/1 τρίποντα) ενώ ο Τόμπσον πήρε μόλις μία προσπάθεια που σημάδεψε από τα πέντε μέτρα το... ταμπλό!

News 24/7

24MEDIA NETWORK