Ακυρώνει μεταγραφές, αποδεσμεύει παίκτες ο Δούκας!

Ακυρώνει όλες τις έως τώρα μεταγραφές και αποδεσμεύει τους επαγγελματίες παίκτες του ο Δούκας ως συνέχεια της σύλληψης του Γενικού Αρχηγού και βασικού χρηματοδότη της ομάδας Γιάννη Ζερβού πριν λίγες μέρες.

Ακυρώνει μεταγραφές, αποδεσμεύει παίκτες ο Δούκας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι εξελίξεις στην ομάδα του Αμαρουσίου είναι καταιγιστικές και πλέον είναι άγνωστο αν θα συμμετάσχει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 και πως.

Το μεσημέρι του Σαββάτου οι ατζέντηδες και οι παίκτες όλων των παικτών που αποκτήθηκαν εως τώρα το καλοκαίρι, ενημερώθηκαν ότι οι μεταγραφές ακυρώνονται και ότι οι παίκτες είναι ελεύθεροι να πάνε σε όποια άλλη ομάδα θέλουν. Ο λόγος γίνεται για τους Αγγελο Τσάμη, Θωμά Νικου, Νίκο Παπανικολάου, Γιάννη Αθανασούλα, Πέτρο Νοέα, όλοι τους με θητεία σε ομάδες της Α1 αλλά και τον Σέρβο σέντερ Ντομαγκόι Μπούμπαλο.

Εκτός αυτών, ενημερώθηκαν και οι τρεις βετεράνοι παίκτες, Μανώλης Παπαμακάριος, Αλέξης Κυρίτσης και Παναγιώτης Καυκής οι οποίοι ήταν βασικά στελέχη της ομάδας την προηγούμενη σεζόν και είχαν συμβόλαιο και για την επόμενη πως επίσης είναι ελεύθεροι να αναζητήσουν αλλού τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους αφού τα συμβόλαιά τους δεν ισχύουν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK