Αποθέωση Γκάλη από Νόρις

Μπορεί μέσα στα παρκέ να έδωσαν μεγάλες μάχες, ωστόσο παραμένουν καλοί φίλοι και ο ένας σέβεται απεριόριστα τον άλλο. Ο λόγος για τον Όντι Νόρις και τον Νίκο Γκάλη.

Αποθέωση Γκάλη από Νόρις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο θρυλικός άσος της Μπαρτσελόνα, Όντι Νόρις, ο ποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και παράλληλα δίνει τα "φώτα" του σενεαρούς παίκτες μπάσκετ σε καμπ το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όντας μεγάλος θαυμαστής του Νίκου Γκάλη, αλλά και πολύ καλός του φίλος, ο 55χρονος Αμερικανός δεν έχασε την ευκαιρία να τον συναντήσει και να δειπνήσουν μαζί. Αμέσως μετά, ανέβασε και μια φωτογραφία τους στο twitter γράφωντας:

"Στην Ελλάδα με τον ζωντανό θρύλο Νίκο Γκάλη, τον μικρό-μεγάλο τύπο που μεταμόρφωσε το ευρωπαϊκό μπάσκετ", το σχόλιο Όντι Νόρις.

Οι δυο αστέρες του παρελθόντος απόλαυσαν το δείπνο τους στη Θεσσαλονίκη και θυμήθηκαν τις παλιές τους μονομαχίες εντός παρκέ. Τότε που ο μεγάλος Άρης του σπουδαίου Νίκου Γκάλη διεκδικούσε ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών και η Μπαρτσελόνα με τον Όντι Νόρις αποτελούσε ένα από τα μεγάλα εμπόδια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK