Φωτογραφία ντοκουμέντο: το "tomahawk" του Νίκου Γκάλη

Δείτε μία φωτογραφία ντοκουμέντο, η οποία αποτυπώνει τα "κρυφά" χαρίσματα του κορυφαίου των κορυφαίων, Νίκου Γκάλη, οποίος έχει πάρει το διάδρομο, έχει απογειωθεί και ετοιμάζεται να "γκρεμίσει" το αντίπαλο καλάθι μ' ένα εντυπωσιακό "tomahawk". O Λεμπρόν τα κάνει τώρα, ο Γκάλης πριν από 30 χρόνια!

Φωτογραφία ντοκουμέντο: το "tomahawk" του Νίκου Γκάλη

Ο Νίκος Γκάλης υπερθεμάτιζε πάντα για τα λέι απ που δίνουν όσους πόντους δίνει κι ένα κάρφωμα. Όχι γιατί δεν μπορούσε να καρφώσει, αλλά γιατί -όπως έλεγε- ξόδευε λιγότερη ενέργεια και ταυτόχρονα ελαχιστοποιούσε το ρίσκο να χαθεί το καλάθι.

Υπήρξαν όμως περιπτώσεις στη λαμπρή καριέρα του που o θρυλικός Νικ παρέκκλινε των "πεποιθήσεών" του, προσφέροντας ανεπανάληπτα highlights. Όπως στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο "chris tsos" στο γκρουπ του facebook ARIS BC Retro.

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο, η οποία αποτυπώνει τα "κρυφά" χαρίσματα του κορυφαίου των κορυφαίων, οποίος έχει πάρει το διάδρομο, έχει απογειωθεί και ετοιμάζεται να "γκρεμίσει" το αντίπαλο καλάθι μ' ένα εντυπωσιακό "tomahawk". O Λεμπρόν τα κάνει τώρα, ο Γκάλης πριν από 30 χρόνια!

Σύμφωνα με την εν λόγω πηγή, πρόκειται για στιγμιότυπο από παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ιωνικό στο Αλεξάνδρειο το 1985. Ο αέρινος Νικ (μόλις 1.83) περπατάει -ως συνήθως- στον αέρα, αλλά αντί ν' αφήσει την μπάλα με λέι απ έχει πάρει φόρα και καρφώνει. Από τις ελάχιστες, ξεχωριστές, φορές.

Φωτογραφία ντοκουμέντο: το "tomahawk" του Νίκου Γκάλη

Η παρακάτω είναι ακόμα μία...

Όπως και αυτή (στην προθέρμανση)

Στα ματς που δεν κάρφωσε, αλλά έκανε όλα τα υπόλοιπα. Δείτε και θυμηθείτε το προσωπικό σόου που έδωσε στον τελικό του Ευρωμπάσκετ '87.

News 24/7

24MEDIA NETWORK