Νίκος Γκάλης: Το απίστευτο VIDEO-αφιέρωμα της ΚΑΕ Άρης

Η ΚΑΕ Αρης τίμησε για ακόμη μια φορά τον Νίκο Γκάλη, δημιουργώντας ένα απολαυστικό video με τις καλύτερες στιγμές από την σπουδαία καριέρα του. Από τις πρώτες του εμφανίσεις στο κολλέγιο μέχρι την απογείωση με τη φανέλα του Άρη.

Νίκος Γκάλης: Το απίστευτο VIDEO-αφιέρωμα της ΚΑΕ Άρης

Λίγες ημέρες μετά την αποθέωσή του στο τουρνουά "Nick Galis Cup", η ΚΑΕ Άρης τίμησε με τον καλύτερο τρόπο τον καλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα όλων των εποχών, Νίκο Γκάλη.

Δημιούργησε ένα απίστευτο VIDEΟ-αφιέρωμα με τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας του, στο οποίο αφηγείται κι ο ίδιος γεγονότα από τη ζωή του.

Το ντοκιμαντέρ που ετοίμασε η ΚΑΕ Άρης ξεκινάει από τα πρώτα χρόνια του Γκάλη και τις εμφανίσεις του στο κολλεγιακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του πανεπιστημίου του Σίτον Χολ και συνεχίζει με τις σπουδαίες επιδόσεις του στον Άρη.

Όπως θα δείτε και στο VIDEO που ακολουθεί υπάρχουν στιγμιότυπα από τις μεγάλες μάχες με τον ΠΑΟΚ του Πρέλεβιτς, οι 50 πόντοι του (επίδοση ρεκόρ) στο ματς κόντρα στην Τρέισερ Μιλάνο, τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και όλες οι σπουδαίες επιτυχίες με την κίτρινη φανέλα. Καλάθια με κάθε τρόπο, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο.

Ένα VIDEO περίπου εννιά λεπτών για να χορτάσετε "μαγεία" από τον Νίκο Γκάλη. Απλά απολαύστε το:

Διαβάστε ακόμη:

VIDEOS: Δέκα κορυφαία καλάθια του Νίκου Γκάλη σε Ευρωμπάσκετ

Φωτογραφία ντοκουμέντο: το "tomahawk" του Νίκου Γκάλη

Όλα κύριε Νίκο είναι εδώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK