Έκκληση ΠΣΑΚ για τα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2

Ανακοίνωση... ανησυχίας από ΠΣΑΚ για τις αποχωρήσεις συλλόγων από τα εθνικά πρωταθλήματα λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Έκκληση ΠΣΑΚ για τα πρωταθλήματα της Α1 και της Α2

Οι οικονομικές δυσκολίες συλλόγων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε Α1 και Α2 και αποσύρονται από τα πρωταθλήματα προβληματίζει τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, που εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση

"Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζει την ανησυχία του, για την κατάσταση που επικρατεί σε ορισμένες ομάδες, κυρίως της Α1 και Α2 κατηγορίας, οι οποίες δεν γνωρίζουν, εάν θα αγωνιστούν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα, πολλά από τα μέλη μας, να έχουν "εγκλωβιστεί" και να μην γνωρίζουν τι θα γίνει τη νέα σεζόν, που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς, να συζητήσουν και να βρουν λύση, προκειμένου, να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μην επαναληφθούν παρόμοια φαινόμενα. Ο ΠΣΑΚ έχει πάρει θέση, η οποία δεν είναι άλλη, από την έγκαιρη αποδοχή συμμετοχής των ομάδων στα πρωταθλήματα, λίγες ημέρες μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων".

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα