"Φωτιά" στο twitter για την επιστροφή ΠΑΟ με το πούλμαν

Η Φενέρ "σκούπισε" τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όντας απογοητευμένος με την εμφάνιση των "πράσινων", πήρε μία πρωτοφανή απόφαση. Το twitter έχει πάρει... φωτιά, με τους χρήστες να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως αυτή την απόφαση. (PHOTOS+ VIDEO)

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Κωνσταντινούπολη- Αθήνα. Περίπου 11 ώρες δρόμος. 1.095 χιλιόμετρα. Αυτή τη διαδρομή καλούνται να καλύψουν οδικώς (!) οι παίκτες του "τριφυλλιού" μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ακυρώσει τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής.

Η είδηση, όπως είναι φυσικό, έχει γίνει viral στα social media, με διάφορους χρήστες στο twitter να... κάνουν σαρκαστικά και καυστικά σχόλια για τον εξάστερο. Ανάμεσά τους, είναι και πολλοί Τούρκοι που δεν παρέλειψαν να... πικάρουν την ελληνική ομάδα μετά από την ήττα- αποκλεισμό.

" Με ποδήλατο είναι καλύτερα", " δεν τους μαθαίνουμε να κολυμπάνε; Θα είναι καλύτερα", " ο Παναθηναϊκός πρέπει να περιμένει τον Ολυμπιακό για να μοιραστούν τα έξοδα του λεωφορείου", " ο κανόνας είναι απλός: αν δεν μπορείς να κολυμπήσεις, μην έρθεις", " αν ο Παναθηναϊκός έχανε το τρίτο παιχνίδι στην Γιενισέι Κρασνογιάρσκ (ομάδα της Ρωσίας), θα ξόδευε τις επόμενες εβδομάδες να γυρίσουν στο σπίτι", είναι μερικά χαρακτηριστικά tweets που γεμίσουν το διαδίκτυο όσο περνάει η ώρα.

Οι προκλήσεις δεν σταματάνε εδώ, αφού υπάρχουν και εικόνες του Κεμάλ Ατατούρκ, όπως και βίντεο που δείχνει τους παίκτες του τριφυλλιού μαυροφορεμένους στην επιστροφή τους στην Αθήνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK