Η ανακοίνωση άργησε... δυο μέρες

Ο ΕΣΑΚΕ αρκέστηκε να πετάξει το... μπαλάκι της καταγγελίας για στημένο παιχνίδι της Α1 στον Αθλητικό Εισαγγελέα και μάλιστα με... καθυστέρηση, αντί να ξεκινήσει ήδη τη δική του έρευνα. Τι αναφέρει η ανακοίνωση.

BASKET LEAGUE / ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
balla EUROKINISSI

Με… καθυστέρηση δύο ημερών ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε ότι πέταξε το… μπαλάκι για την καταγγελία περί στημένου αποτελέσματος σε αγώνα της Α1, προς τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου αυτός να προχωρήσει σε έρευνα.

Αναλυτικά:

"Με σημερινή (17/3) επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ενημερώνει τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της αμερικανικής ιστοσελίδας hoopshype.com και τον παρακαλεί να προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την διερεύνηση του περιεχομένου του ως άνω δημοσιεύματος προκειμένου να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον Υφουπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης".

Αυτά ανέφερε η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ, από τον οποίο θα περίμενε κανείς αφενός καλύτερα και ταχύτερα αντανακλαστικά, αφετέρου θα περίμενε να έχει ήδη προχωρήσει στη δική του έρευνα που αφορά στο δικό του πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή μάλιστα που η μπασκετική πιάτσα βοά για τους πρωταγωνιστές της ιστορίας από την πρώτη κιόλας στιγμή της ανάρτησης της δημοσίευσης.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Πέμπτη η ιστοσελίδα hoopshype.com φιλοξένησε ανώνυμη καταγγελία Αμερικανού μπασκετμπολίστα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α1 και στην οποία αναφερόταν ότι στο ημίχρονο αγώνα της "μικρομεσαίας" ομάδας του πρωταγωνιστή με κάποια από τις λεγόμενες "μεγάλες".

Ο πρόεδρος ζήτησε στο ημίχρονο από τους παίκτες να χάσουν με μεγαλύτερη διαφορά από αυτή που έχαναν εκείνη τη στιγμή, προκειμένου να... πληρωθούν από τα κέρδη που θα είχε ο εν λόγω πρόεδρος έχοντας στοιχηματίσει στον αγώνα της ομάδας του...

Γ.Ψ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK