Ο Κατσικάρης απάντησε στον Παππά: "Είναι κρίμα για τον Νίκο"

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στους δημοσιογράφους στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ενόψει Προολυμπιακού και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Παππά.

Ο Κατσικάρης απάντησε στον Παππά: "Είναι κρίμα για τον Νίκο"

Ο Φώτης Κατσικάρης μίλησε στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας για το Προολυμπιακό, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, την αποχώρηση του Ζήση, αλλά και τον Νίκο Παππά.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ:

Για το προολυμπιακό: "Είναι μεγάλη πρόκληση, γιατί θα μπουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα. Θα θέλαμε αυτό να γίνει σε διαφορετικές συνθήκες. Θα προσπαθήσουμε να τους βάλουμε στην διαδικασία και στην φιλοσοφία της ομάδας. Σίγουρα τα βάζουμε στα βαθιά, αλλά εμένα με ιντριγκάρει αυτή η κατάσταση".

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: "Είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε μία σύντομη ανάλυση που είναι ειδική περίπτωση παγκοσμίως. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Οι Μπακς του έδωσαν μία ιδιαίτερη ευκαιρία, του έδωσαν την μπάλα στα χέρια. Την πρώτη του χρονιά, έπαιζε πολύ μακριά από την μπάλα, όπως και σε μας. Πέρσι λίγο πιο κοντά και φέτος θα είναι ένας παίκτης που θα αποφασίζει για εμάς. Πέρα από τον Γιάννη, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που θα έχουν πολλούς ρόλους. Αλλάζουν πια οι θέσεις, οι παίκτες θα πρέπει να ξέρουν να παίζουν και κοντά και μακριά από την μπάλα. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μία ομάδα που δεν θα είναι προβλέψιμη, ούτε θα περιορίζεται αν οι αντίπαλοι σταματήσουν τον Αντετοκούνμπο. Θεωρώ πως ο Γιάννης θα κάνει τους συμπαίκτες του καλύτερους και η Ελλάδα θα παίξει μπάσκετ ουσίας, αλλά και θεάματος".

Για το στιλ μπάσκετ που θα παίξει η Εθνική: "Θα πάμε στο μπάσκετ του 2014 και έχουμε παίκτες να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Με το Αντετοκούνμπο πιο έτοιμο, θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς και στην άμυνα και την επίθεση".

Για την αποχώρηση του Νίκου Ζήση: «Είναι πολύ δύσκολο, να αντικαταστήσεις τον Νίκο Ζήση. Με την προσωπικότητα που είχε και το ταλέντο του, ήταν ένας φυσικό ηγέτης στην ομάδα. Δεν το ζήτησε ποτέ και ήταν από μόνος του. Τον ευχαριστούμε για όλα και είναι πολύ δύσκολο να τον αντικαταστήσουμε".

Για τον Νίκο Παππά είπε: "Ο Νίκος είχε παράπονα από μένα και τα είπε δημόσια. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να έχεις συνεργαστεί με κάποιον και ο Νίκος δεν έχει συνεργαστεί ποτέ μαζί μου. Είναι κρίμα, γιατί και πέρσι κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Συνέχισε να έχει την ίδια άρνηση και όχι μόνο με μένα, αλλά και με τον κόουτς Μίσσα. Όταν δεν μπορεί να βρεθεί επικοινωνία, δεν μπορώ να πιέσω κανένα. Είναι κρίμα, γιατί είναι παίκτης με ταλέντο που πρέπει να δουλέψει περισσότερο, αλλά μπορεί να δώσει πάρα πολλά".

ΔΕΙΤΕ VIDEOS ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι έλεγε ο Παππάς στο Contra.gr για τον Κατσικάρη
Απίστευτη ατάκα Παππά σε ανάρτηση της ΕΟΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK