Χαλάρωση για τους παίκτες της Εθνικής

Ανάμεσα στις σκληρές προπονήσεις ενόψει του Ευρωμπάσκετ, οι παίκτες της Εθνικής ομάδας βρήκαν λίγο χρόνο και δείπνησαν όλοι μαζί σε εστιατόριο της Αθήνας.

Χαλάρωση για τους παίκτες της Εθνικής

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του προσεχούς Ευρωμπάσκετ που ξεκινάει στις αρχές Σεπτέμβρη.

Ανάμεσα ωστόσο στις σκληρές προπονήσεις, οι παίκτες του Φώτη Κατσικάρη ξέκλεψαν λίγο χρόνο και δείπνησαν όλοι μαζί σε εστιατόριο της Αθήνας. Το κλίμα απ' ότι φαίνεται και στη φωτογραφία είναι κάτι παραπάνω από καλό στις τάξεις της ομάδας:

 

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ