Η Κούπα ξανά στο Ελληνικό

Το δεύτερο κύπελλο της ιστορίας του στο μπάσκετ γυναικών και δεύτερο συνεχόμενο πανηγύρισε το Ελληνικό, το οποίο επικράτησε της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου με 46-42 στον τελικό του Final 4.

Η Κούπα ξανά στο Ελληνικό
INTIME SPORTS

Σε ένα ματς με αρκετές εναλλαγές στο σκορ και το προβάδισμα το Ελληνικό επικράτησε της Αναγέννησης Ν. Ρυσίου στον τελικό του Final 4 του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών και κατέκτησε το τρόπαιο για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Οι δύο φιναλίστ παρουσιάστηκαν αρκετά νευρικές, άστοχες και αγχωμένες από το ξεκίνημα της αναμέτρησης με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να αποδώσουν καλό μπάσκετ και τα ποσοστά τους να είναι απογοητευτικά.

Η Αναγέννησηη, αν και πρωτάρα σε Final 4 δυσκόλεψε αρκετά την ομάδα της Καπογιάννη, καθώς δεν την άφηνε να ξεφύγει στο σκορ, ωστόσο χάρη σε ένα μικρό σερί οκτώ πόντων σε διάστημα δυόλιση λεπτών και με κορυφαία την Αφροδίτη Κοσμά που αναδείχθηκε και MVP του μεγάλου τελικού, έφτασε στη νίκη με 46-42, υπερασπιζόμενη τον τίτλο της και πλέον βάζει πλώρη για το δεύτερο συνεχόμενο νταμπλ.

Τα δεκάλεπτα: 9-11, 21-22, 30-30, 46-42.

Ελληνικό (Καπογιάννη): Γκοτζή 4, Σταμάτη 10, Καλογήρου, Κοσμά 8 (1 τρίπ., 11 ριμπ.), Μαγκλάρα, Παπαμιχαήλ 4, Νικολαΐδου 2, Χαλιβέρα 6, Τζόνσον 12, Μπόνη, Φουράκη Β., Φουράκη Στ..

Αναγέννηση Ν. Ρυσίου (Καφαντάρη): Μαραγκού, Παπαβασιλείου 6 (1), Γράψα, Μούρτου, Σταυρίδου 7 (2), Βασιλειάδου, Μούλη 6, Σκιαδοπούλου 10, Λόγκαν 13.

Διαβάστε ακόμη:

Η "χρυσή βίβλος" του κυπέλλου μπάσκετ γυναικών

News 24/7

24MEDIA NETWORK