Η θέση Κοντονή και η απάντηση Καραπαπά

Το απόγευμα της Κυριακής το Υφυπουργείο Αθλητισμού απάντησε στο ποστάρισμα του Κώστα Καραπαπά και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός επανήλθε με νέο, επιθετικό post του στο facebook.

Η θέση Κοντονή και η απάντηση Καραπαπά

Το υφυπουργείο Αθλητισμού με θέση του απάντησε στο πρωινό post του Διευθυντή επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστα Καραπαπά, που έλεγε πως ο Σταύρος Κοντονής συνεργάζεται με τον Θωμά και την παρέα του.

Η θεση έχει ως εξής: «Διάλογο με ιδιωτικούς υπαλλήλους η κυβέρνηση ούτε έκανε, ούτε θα κάνει. Ωστόσο είναι απορίας άξιο το γεγονός ότι κάθε φορά που η κυβέρνηση δρομολογεί την αντιπαράθεση με την παράγκα του ποδοσφαίρου και το σύστημα της ΕΠΟ που την υποθάλπει, στελέχη ποδοσφαιρικής ομάδας αισθάνονται την ανάγκη να υπερασπιστούν αυτό ακριβώς το σύστημα που προκάλεσε παθογένειες και κακοήθειες δεκαετιών.

Είναι προφανές ότι κάποιοι δεν μπορούν να κρύψουν πως αισθάνονται ότι η διαδικασία της κάθαρσης τους «θίγει». Επειδή σιγά-σιγά θα το πάρουν απόφαση όλοι, ότι θα κερδίζει ο καλύτερος, όποιο χρώμα φανέλας και να φορά, η καλύτερη υπηρεσία που μπορούν όλοι αυτοί να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο είναι να φύγουν γρήγορα από αυτό. Ούτε το ποδόσφαιρο, ούτε οι εργοδότες τους τους έχουν άλλωστε ανάγκη».

Για να ακολουθήσει η απάντηση του Κώστα Καραπαπά ξανά με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή ερχόμενος σε σφοδρή αντιπαράθεση μέσω του προφίλ του στο facebook.

"Το Υπουργείο Αθλητισμού απάντησε με "κύκλους" (κύριε Φιλιππούση εσείς;) και όχι επώνυμα στο σχόλιο μου. Το "αριστερό" Υπουργείο δεν απαντάει σε υπαλλήλους λέει! Αυτό έλειπε! Αριστερή κυβέρνηση να απαντάει σε υπαλλήλους, εργάτες και συνταξιούχους! Εσείς μιλάτε μόνο με σουλτάνους και πρίγκιπες! Είναι τόσο γελοία όμως η διαρροή σας που σκέφτομαι μήπως σας την έγραψε κι αυτή ο Θωμάς! Βάλτε και το ονοματάκι σας απο κάτω όμως. Να ξέρουμε ποιός μιλάει. Το θράσος σας δεν έχει όρια. Φυσικά δε με έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο, πολύ περισσότερο ο εργοδότης μου.

Εγώ είμαι στο ποδόσφαιρο απο τότε που ο Φιλιππούσης πήγαινε νερό στη γραμματέα του Κυριακού για να το πάει με τη σειρά της στον ίδιο τον Κυριακού, απο τότε δηλαδή που ήταν υπο-υδροχόος και απο τότε που ο Κοντονής ήταν στο χωριό του και κουβάλαγε χαρτιά των Αθηναίων δικηγόρων. Οπότε το πότε θα φύγω απο την ομάδα θα το πεί ο εργοδότης μου! Όσο για το ποδόσφαιρο, απο εκεί θα φύγω πολύ μετά απο τον συρφετό των "εξυγιαντών" με τον οποίο συνεργάζεστε"... Άντε ρε "πρώτη φορά αριστεροί" μιλήστε επώνυμα και αφήστε τους κύκλους και τα τετράγωνα"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK