Καυστική απάντηση Πολίτη στο Contra.gr: "Είναι κομήτες"

Ο Κώστας Πολίτης μιλώντας στο Contra.gr σχολίασε με αιχμηρό τρόπο την διαρροή του Υπουργείου σε σχέση με την πρότερη δήλωσή του για την μετονομασία του ΟΑΚΑ σε "Νίκος Γκάλης".

Καυστική απάντηση Πολίτη στο Contra.gr: "Είναι κομήτες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κόντρα φαίνεται πως έχει ξεκινήσει μεταξύ του υπουργείου και του Κώστα Πολίτη. Μετά την έντονη αντίδραση του τεχνικού της "χρυσής ομάδας" του 1987 στο Sport24 όπου δήλωσε πως είναι κάθετα αντίθετος με τη μετονομασία του κλειστού του ΟΑΚΑ σε "Νίκος Γκάλης" κύκλοι του Υφυπουργείου Αθλητισμού σημείωσαν ότι "και το δείπνο ο κ. Πολίτης στον Γκάλη το χρωστάει"!

Το Contra.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Πολίτη, ο οποίος έδωσε καυστική απάντηση:

"Είναι δικαίωμα τους να σχολιάζουν το οτιδήποτε. Πρώτα όμως θα πρέπει να σέβονται τον αθλητισμό. Να τιμούν το σύνολο κι όχι το άτομο. Προσωπικά δεν δέχομαι υποδείξεις από κομήτες. Τιμάει έναν υπουργό να αφήνει να διαρρέουν τέτοιες απόψεις; Κάθε υπουργός οφείλει να προστατεύει τον αθλητισμό στο σύνολό του. Ο Πολίτης θα είναι πάντα εκεί για το άθλημα. Το ίδιο ο Γκάλης, ο Γιαννάκης και όλοι μας. Ο ίδιος δεν θα είναι, θα γυρίσει στη Ζάκυνθο.

Επαναλαμβάνω, είναι κομήτες. Δεν έχουν αθλητικές αρχές. Εγώ έχω αριστερές καταβολές, είμαι πιο αριστερός από αυτούς. Δεν με ενδιαφέρει οποιαδήποτε κόντρα με την ομοσπονδία. Αν δεν ήξεραν ποιος είναι ο Πολίτης να μην βγαίνουν και προσβάλουν, να ρωτούσαν. Εγώ θα μπορούσα να εμπλακώ στην πολιτική αλλά το απέφυγα για να μην πολιτικοποιήσω το άθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σκληρή απάντηση του Υπουργείου στον Πολίτη
Μαγουλάς: Αυτός που τελείωσε τον Γκάλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK