Με Κατσικάρη στο προολυμπιακό η Εθνική

Με τον Φώτη Κατσικάρη θα πορευτεί η Εθνική ομάδα μπάσκετ και στο προολυμπιακό τουρνουά του καλοκαιριού.

Με Κατσικάρη στο προολυμπιακό η Εθνική
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παραμονή του Ελληνα κόουτς στον πάγκο της "επίσημης αγαπημένης" επισφραγίστηκε στο ραντεβού που είχε μαζί του ο Γιώργος Βασιλακόπουλος στη Μαδρίτη.

Σ' αυτό οι δύο πλευρές είχαν σύμπτωση απόψεων και έτσι έδωσαν τα χέρια έστω και αν τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα δεν έχει μεταφράσει σε διάκριση το καλό μπάσκετ που έπαιξε.

Από εδώ και στο εξής, ο Κατσικάρης, που εργάζεται στη Μούρθια, σηκώνει τα μανίκια για να δημιουργήσει την καλύτερη δυνατή Εθνική.

Ξέρει ότι δεν θα έχει πλέον στη διάθεσή του τον Σπανούλη, ποντάρει όμως πολλά στη νέα γενιά αλλά και σε ορισμένους από την παλιά φρουρά (Ζήσης, Μπουρούσης).

Η ανακοίνωση:

"Πραγματοποιήθηκε στη Μαδρίτη η συνάντηση του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου και του γενικού γραμματέα Παναγιώτη Τσαγκρώνη με τον προπονητή της Εθνικής Ανδρών, Φώτη Κατσικάρη.

Ο σκοπός της συνάντησης ήταν να οριστικοποιηθεί ο σχεδιασμός των ενεργειών που πρέπει να γίνουν προκειμένου η ομάδα να είναι έτοιμη σε όλα στην έναρξη της πολύ σύντομης προετοιμασίας που θα μπορέσει να κάνει μέχρι την έναρξη του Προολυμπιακού τουρνουά στις 5 Ιουλίου.

Πολλά θα εξαρτηθούν φυσικά και από το αποτέλεσμα της κλήρωσης της 26ης Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει γνωστό σε ποιά από τις τρεις χώρες που θα διοργανώσουν τα Προολυμπιακά τουρνουά θα αγωνιστεί η Εθνική.

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό το αποτέλεσμα συμφωνήθηκε ένα πλάνο για τις κατ' ιδίαν επαφές με τους παίκτες που απαρτίζουν τον διευρυμένο κορμό της Εθνικής Ανδρών, εντός κι εκτός Ελλάδας και άλλα σημαντικά διαδικαστικά θέματα για τη λειτουργία της ομάδας".

Τα πεπραγμένα

Στη μέχρι στιγμής θητεία του στην Εθνική ομάδα ο Κατσικάρης μετράει μόλις δύο ήττες οι οποίες όμως "πόνεσαν" πολύ. Αυτή κόντρα στη Σερβία στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και αυτή κόντρα στην Ισπανία στο πρόσφατο Ευρωμπάσκετ.

Επί των ημερών του όμως, η "επίσημη αγαπημένη" παρουσιάστηκε ανταγωνιστική, έπαιξε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ και ενέταξε ομαλά στο δυναμικό της τον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον οποίο όλοι περιμένουν πάρα πολλά στο μέλλον.

Ολα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους έτσι ώστε ο Κατσικάρης να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης από την ΕΟΚ...

Διαβάστε ακόμη

Ν. Γιαννόπουλος: Ψήφος εμπιστοσύνης στον Κατσικάρη

News 24/7

24MEDIA NETWORK