Μπασούρης: "Θα παίζουμε την Κυριακή"

Ο ταμίας της Ε.Ο.Κ. και πρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Α, Δημήτρης Μπασούρης, φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Μην ξεχάσεις το κασκόλ", με τους Θοδωρή Ρούσσο και Δημήτρη Σαμόλη. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Μπασούρης: "Θα παίζουμε την Κυριακή"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εθνική μπάσκετ:" Τα πάει πάρα πολύ καλά έχει βρει τα πατήματά της και υπάρχει άριστο κλίμα μεταξύ παικτών και προπονητικού τιμ. Είναι από τις καλύτερες αποστολές που έχουν γίνει. Δε βλέπω ούτε ζήλιες, ούτε ατομισμούς, ούτε τίποτα. Όλα τα παιδιά παίζουν για την ομάδα και δεν έχει να φοβηθείς κάτι όταν βλέπεις τον Μπουρούση, το Ζήση και τον Σπανούλη να βοηθούν τα νέα παιδιά".

Για τον προημιτελικό με την Ισπανία: " Είμαι πολύ αισιόδοξος. Άλλωστε έχουμε και κάτι να επιστρέψουμε. Τους χρωστάμε από αυτό που έγινε το 2007. Ήταν προκλητικό αυτό που έγινε. Κάποιοι πήραν το παιχνίδι από μία ομάδα και το έδωσαν σε μία άλλη. Όπως είπα και πριν είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι θα παίξουμε την Κυριακή".

Για την ομοσπονδία:" Αυτό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι το οικοδόμημα όλο είναι καλό. Κάθε χρόνο είμαστε η ομοσπονδία που συντηρεί 30.000 αθλητές και υπό την αιγίδα της δίνονται 6,5 χιλιάδες παιχνίδια. Αν δεν γίνει δουλειά από κάτω δεν υπάρχει περίπτωση να πετύχει κάτι στην κορυφή. Δεν έχουμε ούτε μεταγραφές ούτε τίποτα και πάμε με τα Ελληνόπουλα".

Για τον Τάιλερ Ντόρσι:" Θα είναι κοντά μας και στο μέλλον. Τα έχει βρει με τα παιδιά και αυτή είναι η εκτίμησή μου. Βέβαια, αυτά αλλάζουν από τη μία ημέρα στην άλλη. Πάντως είναι καλός παίκτης και μας βοήθησε πάρα πολύ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK