Ο Μήτογλου απορρίπτει (προς το παρόν) Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Γιατί ο Ντίνος Μήτογλου, παρά το ενδιαφέρον των δύο ισχυρών του ελληνικού μπάσκετ, προτίθεται να συνεχίσει στο κολέγιο και πώς βλέπει το επαγγελματικό μέλλον του.

Ο Μήτογλου απορρίπτει (προς το παρόν) Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Το πρότζεκτ με τον Ντίνο Μήτογλου έχει προσελκύσει και ενδιαφέρει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον Ολυμπιακό. Οι δύο "αιώνιοι" αποδεικνύεται πως θα ήθελαν τον 21χρονο φόργουορντ του Γουέικ Φόρεστ στο ρόστερ της επόμενης περιόδου, ο ίδιος όμως φαίνεται πως τείνει να συνεχίσει στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ προκειμένου να ολοκληρώσει τον κύκλο των ακαδημαϊκών σπουδών του και ν' αποφοιτήσει κανονικά.

" Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλες ομάδες και το ενδιαφέρον που έδειξαν και οι δυο προς το πρόσωπο μου ήταν ιδιαίτερα τιμητικό. Είμαι κοντά στην απόφαση να παραμείνω στο πανεπιστήμιο ώστε να ολοκληρώσω την τέταρτη χρονιά και να πάρω και το πτυχίο μου που θα είναι κάτι πολύ σημαντικό. Δεν έχω καταλήξει ακόμη οριστικά αλλά η πλάστιγγα γέρνει προς την παραμονή μου στο Γουέικ Φόρεστ", δήλωσε ο Μήτογλου στο athlenda.com, τη διαδικτυακή πλατφόρμα αθλητών, κι επί της ουσίας μετέθεσε για του χρόνου το καλοκαίρι, εφόσον δεν γίνει ντραφτ, τη μάχη πράσινων και κόκκινων για την υπογραφή του. Την πρώτη σοβαρή που αναμένεται μετά το καλοκαίρι του 2013, όταν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, εγκαταλείποντας το Τέξας για τον επαγγελματισμό, έριξε άγκυρα στον Πειραιά.

Ο νεαρός διεθνής υποστήριξε επίσης για τα επόμενα βήματά του ότι " κάθε παιδί έχει όνειρο να παίξει στο ΝΒΑ. Για παράδειγμα ο Ντόρσεϊ, με τον οποίο ήμασταν συμπαίκτες στην Εθνική ομάδα κι έκανε καταπληκτική σεζόν με το Όρεγκον. Χάρηκα που επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ και του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί κατάφερε να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Χοκς. Δούλεψε πάρα πολύ και δικαιώθηκε γι' αυτό. Πιστεύω πως δείχνει τον δρόμο με αυτό που πέτυχε σε πολλά παιδιά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK