Ο Σκουρτόπουλος καλεί τον Παππά να κάνει αυτοκριτική

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για δυο άσχημα περιστατικά που συνέβησαν στην εθνική ομάδα το καλοκαίρι, ενώ σε ερώτηση για το αν... φωτογραφίζει τους Νίκο Παππά και Δημήτρη Αγραβάνη, τόνισε πως απλά ήθελε να περάσει ένα... μήνυμα.

Ο Σκουρτόπουλος καλεί τον Παππά να κάνει αυτοκριτική
skourtopoulos EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας μίλησε στην εφημερίδα "Documento" και μεταξύ άλλων στάθηκε στο κλίμα που υπάρχει στην "γαλανόλευκη", το οποίο δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

"Σε κανέναν δεν άρεσε αυτή η εικόνα. Στο εξής το κριτήριο επιλογής παικτών δεν θα είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και λειτουργικό. Ίσως έπρεπε να προφυλάξουμε την ομάδα από κάποια φαινόμενα. Έπειτα από συζήτηση με την ομοσπονδία και τους παίκτες αποφασίσαμε να προχωρήσουμε όπως ήμασταν", απάντησε χαρακτηριστικά.

Για το αν τέθηκε θέμα να εκδιωχθούν κάποιοι παίκτες, είπε: "Ύστερα από ένα δύο πολύ σοβαρά περιστατικά αναρωτηθήκαμε αν κάποια παιδιά έπρεπε να συνεχίσουν ή όχι. Ίσως έπρεπε να λάβουμε διαφορετική απόφαση. Το θέμα είναι να γίνει η φετινή χρονιά παράδειγμα προς αποφυγή και οδηγός για καλύτερο αύριο. Να μην τα ξαναζήσουμε αυτά".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ουσιαστικά φωτογράφησε τους Παππά και Αγραβάνη, με δεδομένο πως δεν κλήθηκαν στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ:

"Όχι, δεν στοχοποίησα κάποιους. Θέλησα να στείλω ένα μήνυμα. Αυτά τα δύο παιδιά θα πρέπει να κάνουν και την αυτοκριτική τους. Το προσκλητήριο είναι μόνο για συγκεκριμένα ματς και έτσι πρέπει να αναληφθεί από τους ίδιους και από το περιβάλλον τους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK