Οι διάσημοι… σκοράρουν για την παιδεία

Η ώρα για το "1ο sChOOL game" έφτασε!

Οι διάσημοι… σκοράρουν για την παιδεία

Η αντίστροφη μέτρηση για ένα διαφορετικό αγώνα μπάσκετ έφτασε στο τέλος της. Σήμερα (27/1) και ώρα 15.15 (ώρα προσέλευσης 14.30) στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Πεντέλης η ΑΕ Πεντέλης και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νέας Πεντέλης διοργανώνουν το πιο… (s)C(h)OOL παιχνίδι! Η ομάδα παλαιμάχων της πόλης θα κοντραριστεί με μία επίλεκτη ομάδα διάσημων απ' όλους τους χώρους με στόχο να διασκεδάσουν και να... σκοράρουν για να υλοποιηθούν κάποιες βελτιωτικές εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Πεντέλης.

Ο αθλητισμός και η παιδεία αποτελούν δύο από τα σημαντικότερα συστατικά στη σωστή ανάπτυξη ενός παιδιού. Τι συμβαίνει, όμως, όταν συνδυάζονται; Η απάντηση θα δοθεί αύριο, καθώς με τη βοήθεια των αναψυκτικών Λουξ, Atlas Sportswear και Alex Print, η απόσταση μειώθηκε ακόμα πιο εύκολα κι ήρθε η στιγμή για έναν αγώνα μπάσκετ, που θα αφήσει... ιστορία αλλά κι έργο, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν για βελτιωτικές εργασίες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημοτικό Σχολείο της πόλης.

Σήμερα στις 15.15 (ώρα προσέλευσης 14.30) οι παλαίμαχοι της Α.Ε. Πεντέλης συναντούν την ομάδα διάσημων, η οποία αποτελείται από τους: Γιάννη Αϊβάζη (ηθοποιός), Νίκο Ανδρουλάκη (τραγουδιστής), Θανάση Ασπρούλια (δημοσιογράφος), Κώστα Κατσουράνη (πρώην ποδοσφαιριστής), Βασίλη Κουμεντάκο (μέλος των Otherview), Μιχάλη Μαρκάτη (ηθοποιός), Δήμο Ντικούδη (πρώην μπασκετμπολίστας), Αντρέα Παλομπαρίνι (δημοσιογράφος), Άκη Παναγιωτίδη (τραγουδιστής), Γιώργο Παντελιά (τραγουδιστής “Κίτρινα Ποδήλατα”), Θανάση Πασσά (παρουσιαστής – ρεπόρτερ), Κώστα Σκόνδρα (τραγουδιστής), Βασίλη Σκουντή (δημοσιογράφος - παρουσιαστής), Γιώργος Συρίγος (Δημοσιογράφος - παρουσιαστής), Κώστας Τσαρτσαρής (πρώην μπασκετμπολίστας).

Να είστε όλοι εκεί και να το... μοιραστείτε υπεύθυνα μέσω του #sChOOLgame

Τιμή εισιτηρίου: Από 4 ευρώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK