Δεν πέρασε τις εξετάσεις ο Μπονσού

Ο Ποπς Μενσά-Μπονσού, δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις, καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στο γόνατο και ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση για σέντερ. Πού στρέφονται οι ερυθρόλευκοι.

Δεν πέρασε τις εξετάσεις ο Μπονσού

Ο Ποπς Μενσά - Μπονσού, έφτασε στην Ελλάδα μόλις πριν λίγες ημέρες, προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους. Οι "ερυθρόλευκοι" ήρθαν σε συμφωνία μαζί του για διετές συμβόλαιο, αλλά υπήρχε όρος πως η συνεργασία τους θα ενεργοποιηθεί εφόσον ο παίκτης περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Ο πρώην παίκτης της Γαλατασαράι ήταν βασικός στόχος των "ερυθρόλευκων" μετά το αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις με τον Λαφαγέτ. Με την ένταξή του στο ρόστερ ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκτά μια αξιόπιστη λύση στη φροντ λάιν, αφού πρόκειται για παίκτη που, εκτός από εξαιρετικός ριμπάουντερ, είναι και σκόρερ απειλώντας τόσο με πρόσωπο όσο και με πλάτη.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει τις εξετάσεις, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο. Έτσι ο Βρετανός σέντερ, δεν θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα", μιας και το ρίσκο για την ολοκλήρωση μιας τέτοιας μεταγραφής θα ήταν μεγάλο.

Θυμίζουμε πως ο Μπονσού, ως παίκτης της Γαλατασαράι, είναι ο παίκτης που είχε εμπλακεί στο σοβαρό επεισόδιο με Μίρζα Μπέγκιτς και Γιώργο Πρίντεζη. Τελικά, η μοίρα δεν τους ήθελε να γίνουν συμπαίκτες.

Οι Πειραιώτες μετά και από αυτή την εξέλιξη, στρέφονται πλέον αλλού για τη θέση του σέντερ, προκειμένου να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση. Τις μεγαλύτερες πιθανότητες αυτή την ώρα συγκεντρώνει Οθέλο Χάντερ.

Ο 28χρονος Αμερικανός, αγωνίζεται στη Σιένα, έχει ύψος 2,03 και μπορεί να παίξει τόσο σαν "5άρι", όσο και σαν "4άρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK