Ο ΠΣΑΤ ζητά τιμωρία του Μπόγρη για τη βιαιοπραγία του Σωτήρη Γεωργίου

Η θέση του Συνδέσμου για το θλιβερό συμβάν στο κέντρο της Αθήνας με θύτη τον Γιώργο Μπόγρη και θύμα τον αρθρογράφο του Contra.gr και παραγωγό του Sport24 Radio 103.3.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Μπόγρης EUROKINISSI

Πέρασαν πέντε ημέρες απ' ό,τι συνέβη στο Κολωνάκι, ξημερώματα Κυριακής, αλλά ο ΠΣΑΤ, ορμώμενος από τη μηνυτήρια αναφορά του Σωτήρη Γεωργίου για τον ξυλοδαρμό του από τον Γιώργο Μπόγρη, ζήτησε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός την περαιτέρω ενέργειές της, κοινώς την τιμωρία του διεθνούς σέντερ.

Οι Πειραιώτες είχαν ήδη ενημερώσει από τη Δευτέρα πως έχουν ενεργοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες για τη διαλεύκανση του γεγονότος.

" Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ στη σημερινή του (9.2.18) συνεδρίαση, μεταξύ των άλλων, ασχολήθηκε με την πράξη βιοπραγίας, που έγινε γνωστή, του καλαθοσφαιριστή Γιώργου Μπόγρη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, εναντίον του συναδέλφου Σωτήρη Γεωργίου, την οποία και καταδικάζει απερίφραστα.

Το γεγονός μάλιστα της ιδιότητας του αθλητή για τον δράστη της συγκεκριμένης επίθεσης, δημιουργεί επιπρόσθετα την ανάγκη να ζητήσουμε από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τις περαιτέρω ενέργειές της, τις οποίες και αναμένουμε.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΣΑΤ δηλώνει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφο Σωτήρη Γεωργίου", ανέφερε το σχετικό κείμενο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK