Πρώτο απόκτημα η Χατζηνικολάου. "Ολυμπιακός από κούνια", δήλωσε

Με την απόκτηση της διεθνούς Όλγας Χατζηνικολάου έκανε σεφτέ η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Η Όλγα Χατζηνικολάου έγραψε... ιστορία. Έγινε το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του νεοσύστατου τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού. Η διεθνής φόργουορντ έπαιζε στον Πρωτέα Βούλας και μετά την απόφασή της ν' αποχωρήσει συμφώνησε με την πειραϊκή ομάδα.

"Τα συναισθήματά μου είναι πάρα πολύ έντονα, γιατί θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ τυχερή για αυτή τη μεταγραφή. Είναι πολύ «κλισέ» να πω ότι νιώθω ακόμα πιο όμορφα επειδή είμαι Ολυμπιακός από κούνια και είναι μεγάλη τιμή το ότι θα φορέσω τη φανέλα αυτού του συλλόγου. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό και για να κατακτήσουμε όλους τους τίτλους. Είναι η πρώτη φορά που αντί να σκέφτομαι τις διακοπές σκέφτομαι την έναρξη της προετοιμασίας. Υπάρχει μια ανυπομονησία, γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο και χαίρομαι που θα ζήσω αυτή την εμπειρία.

Το μήνυμά μου στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι ότι τους θέλουμε κοντά μας και είμαι σίγουρη ότι θα αγκαλιάσει το τμήμα του μπάσκετ, όπως το έχει κάνει με όλα τα υπόλοιπα τμήματα. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τον έχουμε ευχαριστημένο", δήλωσε.