"Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για Μήτογλου"

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ βρίσκεται ο Κώστας Μήτογλου, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, ενώ παράλληλα ο 19χρονος άσος παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί κρούση από την πρώην ομάδα του, τον Άρη.

"Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ για Μήτογλου"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτογλου ήταν ένας από τους διακριθέντες της Εθνικής Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Εφήβων που διεξήχθη στο Ηράκλειο. Οι εμφανίσεις του 19χρονου πάουερ φόργουορντ ανάγκασαν τους τρεις μεγάλους της Αθήνας, αλλά και τον Άρη, να ασχοληθούν με την περίπτωσή του.

Αυτό αποκάλυψε ο πατέρας του, Δημήτρης, με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport". Παρόλα αυτά, ο νεαρός άσος δεν έχει διάθεση να επιστρέψει προς το παρόν στην Ελλάδα, καθώς θέλει να συνεχίσει στο κολέγιο του Γουέικ Φόρεστ.

"Υπάρχουν προτάσεις από Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να αφήσει το κολέγιο. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και είναι νωρίς για να πάρει τέτοιες αποφάσεις. Τώρα, πρέπει να δουλέψει", δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Από την πλευρά του, ο Μήτογλου, σχολίασε: "Πριν δύο μήνες περίπου υπήρχε επαφή με τον πρόεδρο του Άρη Λευτέρη Αρβανίτη, οπότε και μου εξέφρασαν το ενδιαφέρον ότι με υπολογίζουν και η πόρτα είναι ανοικτή. Ο Άρης είναι πάντα στη καρδία μου, αλλά το μέλλον προσωρινά είναι στο Γουέικ Φόρεστ".

Για την πορεία με την Εθνική Εφήβων στο Παγκόσμιο Κύπελλο είπε: "Ήταν μια φοβερή εμπειρία. Φτάσαμε μία ανάσα από το μετάλλιο και αυτό για μένα είναι μεγάλη πίκρα. Αξίζαμε σαν ομάδα μια διάκριση και θεωρώ ότι κόστισε η υπερπροσπάθεια κόντρα στις ΗΠΑ. Νομίζω ότι με το χάλκινο θα ήμασταν ικανοποιημένοι. Πολλά τα ευχαριστώ για τον κόσμο που μας έχει αγκαλιάσει και έκανε ότι περισσότερο μπορούσε. Μεγάλη εμπειρία η εθνική ομάδα, αλλά είμαστε όλοι οι παίκτες χρόνια μαζί".

Όσο για την πρώτη του χρονιά στο Γουέικ Φόρεστ: "Μεγάλο σχολείο το NCAA. Το Κολέγιο έχει συγκεκριμένο τρόπο δουλειάς και δεν έχεις άλλη επιλογή από το προσαρμοστείς άμεσα. Δυσκολεύτηκα στην αρχή, αλλά μετά μήνα με μήνα μπήκα στο κλίμα. Η συμμετοχή στην πιο δύσκολη περιφέρεια, την ACC, με έφερε αντιμέτωπο με πολύ δύσκολους αντιπάλους. Όμως είχα την εμπιστοσύνη του προπονητή Ντάνι Μάνινγκ και αυτό με βοήθησε πολύ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK