Καρανάσος: "Διαστρέβλωση αλήθειας από τον Ολυμπιακό"

Ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Γιώργος Καρανάσος, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για όσα έγιναν στον δεύτερο τελικό της Α1 Γυναικών στο μπάσκετ, απαντώντας σε όσα ανάφερε λίγο νωρίτερα η Γενική Διευθύντρια του Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Καρανάσος: "Διαστρέβλωση αλήθειας από τον Ολυμπιακό"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την τοποθέτηση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη στον Sport24 Radio 103.3: «Είμαι κατασυγκινημένος απ όσα άκουσα νωρίτερα. Από τον κατατρεγμό του Ολυμπιακού και τις τιμωρίες που έχει δεχθεί. Μάλλον θα αναφέρεται στο πρόστιμο των 1.000 ευρώ. Αηδία αποτελεί η τακτική του Ολυμπιακού, που έχει γίνει πλέον επιστήμη να γίνεται διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας. Σε όλα αυτά που είπε η κ. Τσιλιγκίρη, προφανώς δεν έχει γνώση του πως είναι να διαχειρίζεσαι ένα γεμάτο γήπεδο, γιατί ποτέ δεν έχει διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση. Στα δικά μας παιχνίδια, το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο. Δεχόμαστε συγχαρητήρια από τις ομοσπονδίες για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τις καταστάσεις».

Για το κομμάτι της ανακοίνωσης του Παναθηναϊκού που αναφέρει πως άνθρωπος του Ολυμπιακού πέταξε στα σκουπίδια τα λαβαράκια: «Η κ. Τσιλιγκίρη θεώρησε αστείο να το σχολιάσει, αλλά μάλλον δεν κατάλαβε πως ένας άλλος κύριος από τον πάγκο του Ολυμπιακού έσπευσε να μας ζητήσει συγγνώμη για το συμβάν. Ίσως είχαν απόσταση και δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το τι έγινε».

Για το γεγονός πως οι «πράσινοι» θεωρούν ότι η ίδια παρουσιάστηκε προκλητική στη διάρκεια του αγώνα: «Υπήρχαν 1.500 άτομα στο γήπεδο. Όλοι την έβλεπαν στο γήπεδο να μιλά στο κινητό, παίρνοντας εντολές. Προφανώς οι εντολές που είχε πάρει ήταν να πάρει την ομάδα και να φύγει ή να διακόψει το παιχνίδι. Οι διαιτητές έκαναν δύο προειδοποιήσεις για τα υβριστικά συνθήματα. Μόλις οι παίκτριες κατευθύνθηκαν προς τους πάγκους, η συγκεκριμένη κυρία έκανε νόημα στην ομάδα να πάει στα αποδυτήρια. Κι ακολούθως, δυστυχώς, έπεσαν κάποια αντικείμενα. Το φύλλο αγώνα αναφέρει την προσωρινή διακοπή για υβριστικά συνθήματα. Πολύ κακώς έπεσαν κάποια αντικείμενα στον πάγκο του Ολυμπιακού, μετά τη διακοπή του αγώνα».

Για την επιθυμία του Ολυμπιακού να μην ξαναγίνει αγώνας στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»: «Αυτό είναι προφανώς που τους ενοχλεί γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στην πίεση να παίζουν σε γεμάτα γήπεδα. Έχουν συνηθίσει να παίζουν κόντρα σε φίλα προσκείμενες ομάδες. Ας κάνουν εσωτερικά πρωταθλήματα. Το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» όχι μόνο πληροί όλες τις προϋποθέσεις, αλλά αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλο κλειστό που να είναι τόσο ασφαλές όσο το δικό μας. Ο στόχος του Ολυμπιακού είναι να κλείσει το συγκεκριμένο γήπεδο και να μην ξαναπαίξουν εκεί».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα όταν αγωνίζεται στα άλλα αθλήματα στο «Μελίνα Μερκούρη» ή το «Μάκης Λιούγκας»: «Μια χαρά είναι το «Μελίνα Μερκούρη», ήρεμο. Άδειο είναι έτσι κι αλλιώς τις περισσότερες φορές».

Για το πως ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν: «Ο Παναθηναϊκός από καταβολής του περιμένει κάτι παραπάνω. Δεν μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι. Αδίκως χάσαμε το Κύπελλο. Εν γένει πάντως η φετινή χρονιά δεν μας αφήνει ικανοποιημένους γιατί είχαμε άλλες προσδοκίες και στόχους. Είναι πολύ δύσκολο να υπάρξουν οικονομικές συνθήκες για να δημιουργηθεί κάτι καλύτερο. Σαφέστατα έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Εκεί κρίθηκε το παιχνίδι και αυτό το είδαν όλοι».

News 24/7

24MEDIA NETWORK