Αυτοί είναι οι τέσσερις αντάρτες του Παναθηναϊκού

Διαβάστε ποιοι είναι οι τρεις Αμερικάνοι και ο Έλληνας μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού που... επαναστάτησαν κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και δεν μπήκαν στο πούλμαν-το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει- για να επιστρέψουν οδικώς από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα.

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports)
pao omadiki EUROKINISSI SPORTS

Η απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να τιμωρήσει την ομάδα του μπασκετικού Παναθηναϊκού με το... μέτρο της επιστροφής της αποστολής οδικώς από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα (περίπου 1.100 χιλιόμετρα), προκάλεσε μια μίνι ανταρσία στο εσωτερικό της.

Για την ακρίβεια, με το που άκουσαν την τιμωρία–καψώνι... επαναστάτησαν - σύμφωνα με πληροφορίες με "αρχηγό" τον Μάικ Τζέιμς και υπαρχηγό τον Κρίς Σίνγκλετον - συνολικά πέντε (5) Αμερικανοί. Οι δύο... πρωτεργάτες της "ανταρσίας" μαζί με τους Γκάμπριελ, Φελντέιν και Νίκολς ξεκαθάρισαν πως δεν θα έμπαιναν στο... πούλμαν της επιστροφής. Για να συνταχθεί μαζί τους στην πορεία και ο Έλληνας -εκ των εμβληματικών αρχηγών της ομάδας - Αντώνης Φώτσης!

Με το... θέατρο του παραλόγου να συμπληρώνεται από την άλλη πλευρά με τους Γκίστ, Ρίβερς και Καλάθη να δέχονται και να μπαίνουν... πρώτοι στο πολυσυζητημένο πούλμαν. Μια λεπτομέρεια: Και οι τρεις τους δεν έχουν συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό για την νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα και με τα... κινητά τηλέφωνα να παίρνουν φωτιά μαζί με τις διάφορες πιέσεις – και προς τους μάνατζερ των μπασκετμπολιστών οι 6 (5+1) "αντάρτες" μειώθηκαν σε 4, αφού Φελντέιν και Νίκολς υπαναχώρησαν και δέχτηκαν να γυρίσουν οδικώς στην Αθήνα. Με τον Σινγκλετον, την ίδια ώρα, να καλεί ταξί και να πηγαίνει επιδεικτικά στο αεροδρόμιο.

Στο δια ταύτα, το... πράσινο πούλμαν ξεκίνησε με τα πολλά από την Κωνσταντινούπολη και με τον Πασκουάλ μέσα σε αυτό (υπήρξε φημολογία που δεν επιβεβαιώθηκε πως εξέφραζε αντιρρήσεις για το καψώνι Γιαννακόπουλου και ο Καταλανός κόουτς), αλλά χωρίς τους Σινγκλετον, Τζέιμς, Γκάμπριελ και Φώτση.

ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΠΑΣΚΟΥΑΛ

Μέσα στα επόμενα 24ώρα, ο διοικητικός ηγέτης των "πράσινων" αναμένεται να συναντηθεί με τον Τσάβι Πασκουάλ, έτσι ώστε να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και κυρίως για τους παίκτες που... επαναστάτησαν.

Από τους τέσσερις, μόνον ο Κρις Σίνγκλετον έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη περίοδο, ενώ οι άλλοι τρεις μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

Β.Μ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK