Απίθανο καλάθι στο γυναικείο πρωτάθλημα

Περίεργα καλάθια έχουμε δει πολλά, σαν αυτό όμως που πέτυχε η Τζένη Λουκάτου, στον αγώνα Αθηναϊκός - Ολυμπιακός το περασμένο Σάββατο, πρώτη φορά.

Απίθανο καλάθι στο γυναικείο πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε το περασμένο Σάββατο το σερί του στην Α1 Γυναικών καθώς ξεπέρασε το εμπόδιο του Αθηναϊκού. Η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη επιβλήθηκε εκτός έδρας (69-54) και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Highlight του αγώνα ωστόσο ήταν το καλάθι που πέτυχε η Τζένη Λουκάτου για την ομάδα του Βύρωνα.

Δείτε το:

 

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ