Στο "Papaloukas & Friends featuring Petway" και ο Καϊμακόγλου

Την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον Κώστα Καϊμακόγλου και να δεχθούν τις πολύτιμες συμβουλές του θα έχουν τα παιδιά και οι ενήλικες που θα λάβουν μέρος στο "Papaloukas & Friends featuring Petway" που θα φιλοξενηθεί στο "The Westin Resort Costa Navarino" από τις 2 μέχρι τις 6 Ιουλίου.

Στο "Papaloukas & Friends featuring Petway" και ο Καϊμακόγλου

Η αντίστροφη μέτρηση για το "Papaloukas & Friends featuring Petway" άρχισε και το "The Westin Resort Costa Navarino" ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα παιδιά και τους ενήλικες που θα λάβουν μέρος στο προπονητικό camp που θα φιλοξενηθεί στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου.

Το "Papaloukas & Friends featuring Petway" (2-6 Ιουλίου), δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο προπονητικό camp. Θα είναι καινοτόμο, θα έχει εκπλήξεις, θα είναι πρωτοποριακό. Εκτός από το άρτια δομημένο προπονητικό πρόγραμμα που θα ακολουθούν κάθε πρωί τα παιδιά 7-17 ετών, θα υπάρχει απογευματινό πρόγραμμα για τους ενήλικες φίλους του μπάσκετ, όπως επίσης επαφή με σημαντικούς παίκτες και προπονητές του αθλήματος που θα επισκεφτούν ως Guest Stars το προπονητικό camp.

Ένας από τους παίκτες που οι συμμετέχοντες στο "Papaloukas & Friends featuring Petway" θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, προδιαγραφών FIBA, του Navarino Dunes θα είναι ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο Έλληνας διεθνής άσος, που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στην Ούνιξ Καζάν, θα μεταφέρει στα μικρά παιδιά τις εμπειρίες του από την λαμπρή καριέρα του, θα τους δώσει συμβουλές χρήσιμες για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις τους.

Στο "Papaloukas & Friends featuring Petway" και ο Καϊμακόγλου
@ SHOTVET

Ο Καϊμακόγλου, που γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου 1983, στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Νέων το 2002 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ 2009 στην Πολωνία. Αγωνίστηκε στη Νήαρ Ηστ, το Μαρούσι, τον Παναθηναϊκό και την Ούνιξ Καζάν κατακτώντας με τον Παναθηναϊκό την Ευρωλίγκα (2011), το πρωτάθλημα Ελλάδας (2011) και το κύπελλο (2012). Ο δυναμικός φόργουορντ έχει 58 συμμετοχές με την Εθνική Ανδρών, στην οποία έκανε ντεμπούτο στις 12/8/2009 σημειώνοντας 9π με αντίπαλο τη Ρουμανία, ενώ συνολικά έχει σημειώσει 294 πόντους.

Σε ότι αφορά το "Fantasy Basketball Camp" που θα αποτελεί το απογευματινό πρόγραμμα και θα απευθύνεται στα "μεγάλα" παιδιά, θα είναι κάτι πρωτοποριακό καθώς θα περιλαμβάνει:

·ομιλία του Θοδωρή Παπαλουκά (γύρω από την ομαδικότητα, την αυτοπειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης και την σωστή προετοιμασία πριν από έναν "αγώνα"),

·ομιλία έμπειρου γυμναστή (ελληνικής ομάδας Α1 κατηγορίας) πάνω σε θέματα διατροφής, υγείας και σωστής εκγύμνασης,

·συμβουλές βελτίωσης ατομικής τεχνικής από καταξιωμένους προπονητές (Α1 κατηγορίας) τόσο γενικά όσο και σε ατομικά θέματα που θα ζητήσει ο συμμετέχων ενήλικος (π.χ. ντρίμπλα, σουτ),

·σύντομη ανάλυση DVD με την παρουσίαση βασικών στοιχείων scouting για την προετοιμασία ενός αγώνα

·διαγωνισμό δεξιοτήτων για την αξιολόγηση των συμμετεχόντων πριν από τη διεξαγωγή ενός mini draft για την επιλογή ομάδων,

·αγωνιστικό διπλό με τη συμμετοχή των παρόντων (εν ενεργεία και βετεράνων) αθλητών,

·αυτόγραφα και προσωπική φωτογράφηση με τους παρόντες αθλητές & προπονητές,

·αναμνηστικό T-shirt κλπ

Όσοι επιλέξουν το The Westin Resort Costa Navarino ή το The Romanos, a Luxury Collection Resort για τις διακοπές τους, θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία καθώς τα απογεύματα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του αθλήματος θα μπορούν, σε ανοιχτό πρόγραμμα, να παίξουν μπάσκετ με τους superstars που θα συγκεντρωθούν στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου.

Από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, ζήστε με τα είδωλα σας και μοιραστείτε μαζί τους ατελείωτες μπασκετικές εμπειρίες.

Πληροφορίες συμμετοχής και κρατήσεων στο τηλ. 27230-97000 (τμήμα κρατήσεων) και στο [email protected] όπως και στις ιστοσελίδες www.westincostanavarino.com και www.romanoscostanavarino.com

News 24/7

24MEDIA NETWORK