Στον Παναθηναϊκό η Λύμουρα

Συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό υπέγραψε η διεθνής πόιντ γκαρντ Λολίτα Λύμουρα.

Επιτυχία για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, η οποία απέκτησε τη Λολίτα Λύμουρα, τη βασική πλέι μέικερ της Εθνικής.

Ο 30χρονη γκαρντ, που την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Πρωτέα Βούλας, υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με το "τριφύλλι". Έχει επίσης περάσει από Εθνικό, Εσπερίδες, Βιτέρμπο, Κομένζε και Αθηναϊκό.

"Είμαι πολύ χαρούμενη που θα φορέσω τη φανέλα του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Τόσα χρόνια ως αντίπαλος ζούσα και ζήλευα αυτή την ατμόσφαιρα στον 'Τάφο του Ινδού' και ήρθε επιτέλους η στιγμή να είμαστε όλοι από την ίδια πλευρά. Πέρυσι η ομάδα έφτασε μια νίκη πριν το πρωτάθλημα, πιστεύω αυτή τη νίκη θα την κάνουμε φέτος! Δουλειά μέσα στο γήπεδο και θα έρθουν τα αποτελέσματα", δήλωσε μετά τις υπογραφές.

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα