Τα συλλυπητήρια για Δενδρινό

Σύσσωμη η μπασκετική κι όχι μόνο οικογένεια εξέφρασε τα συλλυπητήριά της προς τους συγγενείς και φίλους του Μάκη Δενδρινού.

Τα συλλυπητήρια για Δενδρινό

Μια μεγάλη απώλεια μετράει από την Τρίτη (20/10) το ελληνικό μπάσκετ καθώς έφυγε από τη ζωή ο Μάκης Δενδρινός σε ηλικία 65 ετών.

Αμέσως μετά την είδηση του θανάτου του, σύσσωμη η μπασκετική κι όχι μόνο οικογένεια εξέφρασε τα συλλυπητήριά της προς τους συγγενείς και φίλους του "Βούδα".

Πρώτος απ' όλους, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής: "Ένας από τους σημαντικότερους αθλητές και προπονητές που υπηρέτησαν με ήθος και συνέπεια το ελληνικό μπάσκετ δεν είναι πια κοντά μας. Ο Μάκης Δενδρινός έχασε τη "μάχη" που έδινε τους τελευταίους μήνες για να κρατηθεί στη ζωή, μετά το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη, σκορπώντας θλίψη στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του".

Ο Πανιώνιος, η ομάδα του Μάκη Δενδρινού εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση: "Η Πανιώνια οικογένεια, θρηνεί για το χαμό του Μάκη Δενδρινού. Ο Ελληνικός αθλητισμός και το μπάσκετ ειδικότερα, έχασαν έναν από τους ανθρώπους που αφιέρωσαν την ζωή τους, στην ανάπτυξή τους. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι παίκτες και το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Δενδρινού".

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός επίσης εξέφρασε τα βαθιά της συλλυπητήρια: "Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Δενδρινού. Ένας εργάτης του μπάσκετ δεν είναι πια μαζί μας αφήνοντας ένα τεράστιο κενό. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημήτρης Καρύδας: Tο τελευταίο σέρτικο του "Βούδα"

"Έφυγε" από τη ζωή ο Μάκης Δενδρινός

News 24/7

24MEDIA NETWORK