Θρήνος για το χαμό 18χρονου εν ώρα αγώνα

Στο πένθος βυθίστηκε η ΕΣΚΑΝΑ και όχι μόνο στο άκουσμα της είδησης ότι 18χρονος αθλητής της ΟΚ Ελευσίνας κατέρρευσε την ώρα του αγώνα με τον Πήγασο Κορυδαλλού και λίγο αργότερα απεβίωσε.

Θρήνος για το χαμό 18χρονου εν ώρα αγώνα

Ο Αναστάσης Νάσσης κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΟΚ Ελευσίνας με τον Πήγασο Κορυδαλλού και η παρουσία γιατρού στο γήπεδο δεν απέτρεψε το μοιραίο, αφού η ανάνηψη που του έγινε ήταν προσωρινή.

Ο 18χρονος παίκτης μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου όμως υπέκυψε σκορπώντας το πένθος σε όλη την ΕΣΚΑΝΑ.

Η ανακοίνωση της ΕΣΚΑΝΑ: " To ΔΣ της ΕΣΚΑΝΑ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή και θα καταθέσει χρηματικό ποσό που θα καταθέσει αντί στεφάνου στο Κέντρο Αγάπης Ελευσίνα που παρέχει υποστήριξη στις κοινωνικά και οικονομικά ευπαθείς οικογένειες του Δήμου Ελευσίνας, Ασπροπύργου και Μάνδρας - Ειδυλλίας.

Επίσης θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλα τα επίσημα ματς της Ένωσης για μία εβδομάδα και θα αναβληθούν οι αγώνες της περιοχής και των ομάδων της Ελευσίνας για το επόμενο τριήμερο" .

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αφού εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια "για τον αδόκητο θάνατο ενός τόσο νέου ανθρώπου", βεβαίωσε " τους οικείους του και την ελληνική κοινωνία ότι η υπόθεση θα διερευνηθεί σε όλες της τις διαστάσεις".

Όπως ενημέρωσε η ΓΓΑ, " ο κ. Κοντονής μόλις πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός επικοινώνησε άμεσα τόσο με τη διοίκηση του Θριάσιου Νοσοκομείου, όπου διακομίστηκε ο άτυχος αθλητής, για να ενημερωθεί για τις συνθήκες του θανάτου του, όσο και με την οικογένεια του εκλιπόντος, για να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση του Πρωθυπουργού και της Πολιτικής Ηγεσίας".

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΠΣΑΚ: " Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και τα μέλη του, εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη, για τον άδικο χαμό του 18χρονου Αναστάσιου Νάσση. Ένα μέλος της μπασκετικής οικογένειας, ένα ΠΑΙΔΙ, δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων, τόσο σύντομα, τόσο ξαφνικά!!! Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΚ, εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αθλητή" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK