Το μήνυμα του Γκιστ για το "Gist & Friends"

Ο Αμερικανός σούπερ-σταρ του ελληνικού πρωταθλήματος και της Euroleague, James Gist, ηγείται του προγράμματος "James Gist & Friends" που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου.

Το μήνυμα του Γκιστ για το "Gist & Friends"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας, τέσσερις φορές κυπελλούχος Ελλάδας και νικητής του διαγωνισμού καρφωμάτων στο All Star Game του Ισπανικού πρωταθλήματος, Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, μαζί με σπουδαίους Guest Star - διεθνείς παίκτες του μπάσκετ και γνωστούς προπονητές - θα μοιραστεί τα "μυστικά" του δημοφιλούς αθλήματος με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών.

Μάλιστα, ο άσος του Παναθηναϊκού κάλεσε άπαντες να δώσουν το "παρών" με μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram.

Μέσα από αυτό το πρόγραμμα, τα παιδιά θα γνωρίσουν τους κανόνες και τις τεχνικές του μπάσκετ, θα αναπτύξουν τις αγωνιστικές τους ικανότητες, θα βελτιώσουν τις ατομικές αλλά και τις ομαδικές τους δεξιότητες, και φυσικά θα διασκεδάσουν, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ προδιαγραφών FIBA. O δημοφιλής μπασκετμπολίστας και οι φίλοι που θα τον πλαισιώνουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν με όσους λάβουν μέρος, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία.

Η εμπειρία των προηγούμενων τριών χρόνων αξιοποιείται ως οδηγός της εφετινής περιόδου, η οποία θα έχει πολλές εκπλήξεις και αναμένεται πιο θεαματική από κάθε άλλη. Μαζί με τον James Gist, το φετινό πρόγραμμα έχουν σχεδιάσει και θα εφαρμόσουν σε τέσσερις σταθμούς προπόνησης, οι Θανάσης Γιαπλές (πρωταθλητής Κατάρ 2015 και 2016, με την Αλ Ραγιάν), Σταύρος Μυκονιάτης (ασίσταντ προπονητής στο Ρέθυμνο Aegean), Βασίλης Μητσόπουλος (γυμναστής στην Αλ Ραγιάν και παλαιότερα πολλών ομάδων της Α1) και ο Βασίλης Σούλης (πρωταθλητής Euroleague 1997, πρωταθλητής Ελλάδας 1996 και 1997, κυπελλούχος Ελλάδας 1997, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων το 1995, 85 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα και νυν προπονητής ακαδημιών). Στο τέλος του προγράμματος θα απονεμηθεί στα παιδιά του ένα ειδικό "Πιστοποιητικό Συμμετοχής".

Στις διοργανώσεις των τριών προηγουμένων ετών έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στο πρόγραμμα μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως ο εφετινός πρωταθλητής Euroleague στο Βερολίνο, Δημήτρης Ιτούδης (προπονητής CSKA), ο Γιώργος Μπαρτζώκας (πρωταθλητής Euroleague 2013 με τον Ολυμπιακό), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος (πρωταθλητής Ελλάδας 2015 και φιναλίστ Euroleague 2015), ο Euroleague Basketball Legend Θοδωρής Παπαλουκάς, ο Brent Petway, ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Νίκος Αργυρόπουλος, ο Νίκος Παπανικολόπουλος και πολλοί άλλοι. Ανάλογες εκπλήξεις περιμένουν τους συμμετέχοντες και στο 4ο Basketball Camp της Costa Navarino.

News 24/7

24MEDIA NETWORK