Τρίτο συνεχόμενο Basketball Camp στο "Costa Navarino"

Για ακόμη μία σεζόν το "Costa Navarino" θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους μικρούς φίλους του μπάσκετ, φιλοξενώντας το Basketball Camp, με κορυφαίους προπονητές και παίκτες του χώρου να δίνουν το παρών.

Το Basketball Camp που έχει στόχο να μυήσει τα μικρά παιδιά στον χώρο της καλαθοσφαίρισης, θα λάβει χώρα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στο "Costa Navarino" και θα διεξαχθεί από τις 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου.

Παιδιά από 7 έως 17 ετών θα έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, ούτως ώστε να βελτιώσουν τις ατομικές ικανότητες τους και να εντρυφήσουν ακόμη περισσότερο στο χώρο του μπάσκετ. Στο εσωτερικό του γνωστού ξενοδοχείου, υπάρχει ένα υπερσύγχρονο προπονητήριο με τις ιδανικές παροχές.

Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο camp Papaloukas and Friends θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά προπονητές και παίκτες μεγάλους βεληνεκούς, όπως οι Δημήτρης Ιτούδης, Γιώργος Μπαρτζώκας, Κώστας Τσαρτσαρής, Κώστας Καϊμακόγλου, Μπρεντ Πέτγουεϊ, Ανδρέας Γλυνιαδάκης, Νίκος Αργυρόπουλος και Νίκος Παπανικολόπουλος.

Εκτός των παιδιών, συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν και ενήλικες καθώς παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και το Fantasy Camp.

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα