Βασιλακόπουλος στον Sport24 Radio: "Γι' αυτό "κόπηκε" ο Ογκαστ"

Μιλώντας στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο τελικά ο Ζακ Ογκαστ δεν θα είναι στην προετοιμασία της Εθνικής.

Βασιλακόπουλος στον Sport24 Radio: "Γι' αυτό "κόπηκε" ο Ογκαστ"

Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος φιλοξενήθηκε στον αέρα του Sport24 Radio και αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο ο Ζακ Ογκαστ "κόπηκε" τελικά από την Εθνική ομάδα.

Ιδού: "Ο Όγκαστ δεν είναι ακόμη έτοιμος, δεν έχει υπογράψει τα χαρτιά του. Για αυτό είπαμε πως είναι τυπικό το θέμα. Δεν είναι πως δεν ήθελε το παιδί να έρθει να παίξει. Ίσα-ίσα που ήθελε να παίξει. Απλά, δεν προλαβαίνουμε και θέλαμε να είμαστε συνεπείς. Δεν θέλαμε, δηλαδή, τελευταία στιγμή να μείνουμε με 11 παίκτες".

Για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Νέων ο επικεφαλής της ΕΟΚ τόνισε: ¨Mέσα από τον σωματειακό αθλητισμό παράγονται παίκτες. Έτσι μπαίνουμε στην διαδικασία. Δυστυχώς όμως μεγαλώνει το ετοιματζίδικο. Πλέον, δεν ρισκάρει κανείς με τους παίκτες. Δυστυχώς, δεν αξιοποιείται όσο θα θέλαμε το ελληνικό στοιχείο.

Βλέπετε, αν πάνε οι Νέοι στις μεγάλες ομάδες και δεν πρωταγωνιστήσουν, θα έχουν πρόβλημα. Πρέπει επιτέλους να σεβαστούμε την εθνική παραγωγική διαδικασία. Πρέπει να κατεβάσουμε τόνους, να σκύψουμε το κεφάλι. Πρέπει όλοι να συμβάλουν σε αυτή την κατεύθυνση. Δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε δύο φορές τον χρόνο για να φανούν αυτά τα παιδιά. Δεν γίνεται να είναι παρατηρητές στην κερκίδα. Πρέπει να συμμετέχουν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK