Ζούρος: "Θέλουν χρόνο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός"

Ο προπονητής Ηλίας Ζούρος μίλησε στον "Sport24 Radio 103.3" και την εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” και στον Άκη Δημακό και τον Γιάννη Λαμπίρη.

Ζούρος: "Θέλουν χρόνο Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Γα τον Παναθηναϊκό: “Ο Παναθηναϊκός έκανε αλλαγή προπονητή και αλλαγές στο ρόστερ. Ξεκίνησε σχετικά καλά, με την έννοια των αποτελεσμάτων, κερδίζοντας στην αρχή κάποια δύσκολα παιχνίδια. Μετά έκανε μια κοιλιά, την οποία θεωρώ φυσιολογική. Δείχνει πάντως ότι θα βρει τον ρυθμό του”.

Για τον Ολυμπιακό: “Ο Ολυμπιακός έχει το ίδιο προπονητικό επιτελείο, με κάποιες αλλαγές στο ρόστερ και όπως φαίνεται θα γίνει άλλη μία. Έχει την ίδια φιλοσοφία με πέρσι και οι νέοι παίκτες πρέπει να την αφομοιώσουν. Ο Σφαιρόπουλος είχε κάνει τις επιλογές του, είχε οραματιστεί πως θα παίζειη ομάδα του και όταν χάνεις ένα σημαντικό εργαλείο όπως ο Γιανγκ, πρέπει να αλλάξεις τα πλάνα σου. Σίγουρα όμως είναι νωρίς και υπάρχει χρόνος για αλλαγές. Και οι δύο ομάδες επομένως θέλουν χρόνο για να μπορέσουν να παίξουν καλύτερα. Έκαναν κάποιες μεγάλες νίκες στην Ευρώπη, ειδικά την εβδομάδα που πέρασε”.

News 24/7

24MEDIA NETWORK