Πριν από τον γκρεμό η Μιλάνο

Σε μια κλωστή κρεμιέται η παρουσία της Μιλάνο στους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ μετά τη νέα ήττα που γνώρισε στη Σαρδηνία.

Πριν από τον γκρεμό η Μιλάνο

Η Σάσαρι νίκησε ξανά την πρωταθλήτρια Μιλάνο στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά και χάρη στο 80-67 έφτασε τις τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, μία δηλαδή μακριά από τους τελικούς του ιταλικού πρωταθλήματος.

Στη δεύτερη μάχη των δύο ημιφιναλίστ στη Σαρδηνία το αποτέλεσμα κρίθηκε στο τελευταίο τρίλεπτο. Μέχρι το 66-63 διεκδικούσαν αμφότερες τη νίκη με σχεδόν ίσες πιθανότητες. Μος και Χάκετ όμως έχασαν δύο σερί επιθέσεις και η Σάσαρι πήγε στο 71-63, πριν από το 74-65, με τρίποντο του Λόγκαν, σουτ που έδωσε τη χαριστική βολή στους Λομβαρδούς.

Το πέμπτο ματς της σειράς θα διεξαχθεί στο "Φόρουμ" το προσεχές Σάββατο και μόνο με νίκη η Μιλάνο θα διατηρηθεί σε τροχιά πρόκριση.

Μουσική ΜΟΥΣΙΚΗ

5 Γιγάντων συναυλίες: Ο Αγγελάκας, ο Χαρούλης, ο Παυλίδης, ο Θανάσης & ο Σωκράτης σε εικόνες

Γιάννης Χαρούλης, Παύλος Παυλίδης, Γιάννης Αγγελάκας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας το κράτησαν ζωντανό και φέτος στην Τεχνόπολη. Και εμείς τους απαθανατίσαμε.

Τηλεόραση ΤΡΕΙΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που σταμάτησαν οι επαναλήψεις

Πολλές παλιές σειρές της δεκαετίας του '90 που έχουν παιχθεί ξανά και ξανά σε επανάληψη στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος όμως ο λόγος που μια από τις πρώτες μεγάλες επιτυχίες του MEGA, έπαψε να προβάλλεται; Το reunion που δεν έγινε ποτέ...

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ