Ένας κοντορεβυθούλης Ιάπωνας στην Ευρωλίγκα

Η Σάσαρι υπέγραψε τον Γιούκι Τογκάσι, τον Ιαπώνα πλέι μέικερ που έπαιξε πέρυσι στη D-League.

Ο Γιούκι Τογκάσι δεν έκανε πραγματικότητα το όνειρό του να παίξει στο ΝΒΑ, βρήκε όμως δουλειά σε ομάδα της Ευρωλίγκας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο στην πρωταθλήτρια Ιταλίας Σάσαρι.

Η ομάδα της Σαρδηνίας ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου πόιντ γκαρντ, ο οποίος άρχισε ήδη προπονήσεις προκειμένου να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο νέο περιβάλλον του.

Το μόλις 167 εκατοστών μπόι του αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθειά του να παίξει άμυνα ψηλότερους περιφερειακούς. Ταυτόχρονα όμως έχει χαμηλό κέντρο βάρους, ταχύτητα και σπιρτάδα. Αν πιάσει στη Σάσαρι, θα έχει σίγουρα την ευκαιρία να βρει ακόμη καλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη. Διαφορετικά η επιστροφή στην Ιαπωνία θα είναι μάλλον μονόδρομος.

Μεταξύ άλλων θα είναι συμπαίκτης του Μπρετ Πετγουέι.

Να τι μπορεί να κάνει...

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα