"Έκρηξη" προέδρου στην Ιταλία: "Δεν θέλω ομάδα από αδελφές!"

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το VIDEO με το ξέσπασμα του πρόεδρο της ιταλικής, Ρέτζιο Καλάμπρια, Τζούσβα Μπράνκα, ο οποίος μετά τη νέα ήττα της ομάδας του (στην Α2 της Ιταλίας) χαρακτήρισε τους παίκτες του... αδερφές!

Ποιος είδε τον πρόεδρο της Ρέτζιο Καλάμπρια και δεν τον φοβήθηκε! Ο Τζούσβα Μπράνκα, όπως είναι το όνομά του, ήταν έξαλλος μετά από την ήττα της ομάδας του (στην Α2 Ιταλίας) από την Λατίνα και ξέσπασε χρησιμοποιώντας πολύ σκληρές εκφράσεις κατά των παικτών του.

"Εγώ και όταν μιλάω εγώ, αναφέρομαι στην διοίκηση της ομάδας, ριψοκινδυνεύσαμε σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να δημιουργήσουμε μια ομάδα, που δεν έπαιρνε φυσικά το πρωτάθλημα, αλλά θα ήταν αξιοπρεπείς στα παιχνίδια της.

Μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε είχε ζητήσει να πολεμήσουμε. Ήθελα η ομάδα μου να δώσει μια μάχη. Ωστόσο, δεν ήμασταν ούτε για τον π....ο. Μια ομάδα από αδελφές εγώ δεν την θέλω.

Μια ομάδα που βγαίνει από τα αποδυτήρια και δέχεται επιμέρους σκορ 16-37 μέσα στην έδρα της, από την Λατίνα, από την οποία έλειπαν δυο βασικοί παίκτες ενώ από εμάς μόνο ο Φρίμαν. Είναι απαράδεκτο.

Ουδείς μπορεί να προσάψει κάτι στη διοίκηση. Τίποτα. Αυτοί οι κύριοι είναι τακτοποιημένοι,έχουν τα συμβόλαια τους και πληρώνοντας στην ώρα τους. Αν δεν μπορούν να προσαρμοστούν να σηκωθούν να φύγουν, αύριο κιόλας, που είναι 1η Νοεμβρίου. Και να πάνε όπου σκ...α θέλει ο καθένας.

Είναι αδιανόητο να αφήνει ο άλλος το σπίτι του με τέτοιο παλιόκαιρο για να έλθει να δει την ομάδα του, και να αντικρίζει αυτό το θέαμα. Είναι αδιανόητο...Μπορούν να χάνουν όπως θέλουν,αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο. Όχι μέσα στην έδρα μας, και όχι μετά το παιχνίδι την Φερεντίνο (ήττα με 91-79).

Δεν θέλω να μπω σε τεχνικές λεπτομέρειες, γιατί δεν γνωρίζω τίποτα από μπάσκετ, αλλά θέλω να βλέπω στο γήπεδο άνδρες, και σήμερα είδα ελάχιστους από αυτούς. Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να στείλω δημόσια στην ομάδα, γιατί τα μηνύματα σε ιδιωτικό επίπεδο δεν έβγαλαν πουθενά.

Στο γήπεδο είδαμε αδελφούλες. Ήταν σαν να βλέπω γυναικεία ομάδα, ή αγώνα μπάσκετ με καρότσι. Έτσι έπαιζαν οι παίκτες μας. Αν ξανασυμβεί αυτό θα τα πούμε", δήλωσε έξαλλος.

Δείτε το VIDEO

 

Τσίπρας ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ

13η σύνταξη και αναστολή ΦΠΑ στα νησιά με πρόσφυγες

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μέτρα από το πλεόνασμα του 2016. Ποιοι οι δικαιούχοι της 13ης σύνταξης που θα δοθεί αντισυμμετρικά στους χαμηλοσυνταξιούχους εν είδει έκτακτης ενίσχυσης αυτές τις γιορτές. "Η Ευρώπη χρωστά στους νησιώτες μας" τόνισε εξαγγέλλοντας αναστολή ΦΠΑ στα νησιά Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου

 

Πρώτη Σελίδα