Μπράιαντ: "Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί ο Μεσίνα"

Η Ιταλική Ομοσπονδία τίμησε τον Κόμπε Μπράιαντ για την προσφορά του στο μπάσκετ, προσφέροντάς του μία μπλούζα με το όνομά του, κι ο Αμερικανός σούπερ σταρ των Λέικερς αποκάλυψε πως είναι διαθέσιμος όποτε τον χρειαστεί ο Ετόρε Μεσίνα.

Μπράιαντ: "Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί ο Μεσίνα"

Ο Κόμπε Μπράιαντ τιμήθηκε από την Ιταλική Ομοσπονδία για την προσφορά του στο άθλημα, με τον πρόεδρο, Τζιάνι Πετρούτσι να του στέλνει μία φανέλα της εθνικής με το όνομά του και το αγαπημένο του "24".

Κατά την παραλαβή του δώρου, ο σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τεχνικό της "σκουάντρα ατζούρα", Ετόρε Μεσίνα, με τον οποίο συνυπήρξαν στους "λιμνανθρώπους".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Για εμένα είναι μεγάλη ευχαρίστηση που έλαβα αυτή φανέλα ως δώρο από τον πρόεδρο της ιταλικής ομοσπονδίας, Τζιοβάνι Πετρούτσι. Ο Μεσίνα είναι πολύ καλός προπονητής και όποτε μπορώ του μιλάω. Είναι ένα άτομο υψηλής ευφυΐας και ήδη του έχω πει πως είμαι στη διάθεσή του για ό,τι χρειαστεί", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Υπάρχουν πολλά στην Ιταλία που μπορούν να γίνουν για το μπάσκετ και σιγά-σιγά θα τα κάνουμε. Σας ευχαριστώ όλους για την όμορφη έκπληξη".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πατέρας του Μπράιαντ, Τζο, πραγματοποίησε σημαντική καριέρα στο ιταλικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με τις φανέλες των Ριέτι, Καλάμπρια, Ολίμπια και Ρετζιάνα, ενώ κι ο ίδιος ο Κόμπε άρχιζε να παίζει μπάσκετ στην Ιταλία προτού επιστρέψει το 1991 στις ΗΠΑ. Επομένως, υπάρχει ισχυρός δεσμός με τη χώρα...

Δείτε τη PHOTO:

News 24/7

24MEDIA NETWORK