Άγγιξε το θαύμα η Μούρθια, έβαλε 103 πόντους στη Ρεάλ!

Η Μούρθια του Φώτη Κατσικάκη "τρόμαξε" τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μία άστοχη βολή τής στέρησε το δικαίωμα στην έκπληξη!

Άγγιξε το θαύμα η Μούρθια, έβαλε 103 πόντους στη Ρεάλ!

Το μεγάλο "μπαμ" της α' πρώτης των ισπανικών πλέι οφ λίγο έλειψε να κάνει η Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη.

Άνευ πίεσης, αφού η σεζόν ήταν ήδη επιτυχημένη, η ομάδα του ομοσπονδιακού προπονητή πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στη Μαδρίτη, παρόλα αυτά ηττήθηκε 107-103 και η Ρεάλ γλίτωσε το μέγα κάζο.

Την τεράστια ευκαιρία της Μούρθια ξόδεψε ο Φακούντο Καμπάτσο. Με το σκορ στο 103-100 και στα 11'' για τη λήξη ο -δανεικός από τη "βασίλισσα"- Αργεντινός πλέι μέικερ κέρδισε φάουλ σε προσπάθεια για τρεις πόντους. Ευστόχησε ωστόσο σε 2/3 βολές και οι Μαδριλένοι κατάφεραν να διατηρηθούν μπροστά μέχρι τέλους.

Ο ίδιος έχασε άλλη μία βολή στο 105-102 στα 8'' (οι μόνες χαμένες του) και αποδείχθηκε μοιραίος για τους φιλοξενούμενους, παρά τους 25 πόντους και τις 9 ασίστ που είχε συνολικά στο παιχνίδι.

Σε όλο το προηγούμενο διάστημα η Μούρθια αντιστεκόταν σθεναρά. Μάλιστα είχε προηγηθεί με 35-21, προτού στην τρίτη περίοδο η Ρεάλ προσπεράσει και στην τέταρτη "χτίσει" δική της διψήφια διαφορά (86-72). Πάντως οι παίκτες του Κατσικάρη δεν εγκατέλειψαν τη μάχη και από το 92-77 έφτασαν στο 101-100 μισό λεπτό πριν από τη λήξη. Μετά εκτυλίχθηκαν όλα τα παραπάνω.

Κορυφαίος της Ρεάλ ήταν ο Σέρχιο Γιουλ με 26 πόντους, ενώ ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είχε 22. Ο Χοσέ Άγχελ Αντέλο με 27 και 5/6 τρίποντα ήταν ο αρχισκόρερ της Μούρθια και του αγώνα συνολικά.

* Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα η Βαλένθια προστάτευσε την έδρα της χάρη στο "κλειστό" 79-75 επί της Μάλαγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νταμπλ-νταμπλ ο Μπουρούσης, δύσκολα η Μπασκόνια το 1-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK