Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έφερε μαζί του το... ΝΒΑ στην Ανδόρα!

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ανδόρας πραγματοποίησε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις κι αυτά που έκανε στο παρκέ θύμισαν φάσεις ΝΒΑ! Απολαύστε τον.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έφερε μαζί του το... ΝΒΑ στην Ανδόρα!

Την ευκαιρία να θαυμάσουν το νέο τους απόκτημα, τον Θανάση Αντετοκούνμπο είχαν οι φίλοι της Ανδόρας στο φιλικό κόντρα στη Ρεάλ Μπέτις (71-77).

Και ο Έλληνας άσος δεν τους άφησε παραπονεμένους. Αντίθετα τους προετοίμασε με τον καλύτερο τρόπο γι' αυτά που θα ακολουθήσουν. Έπαιξε 23 λεπτά, πέτυχε 5 πόντους και είχε δύο κοψίματα. Όλα τους όμως ήταν βγαλμένα από το ΝΒΑ.

Απολαύστε τον:

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ