Αποχαιρέτισε ο Ντόρσεϊ και πάει Μπαρτσελόνα

Ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα του Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ αποχαιρέτισε τη Γαλατσαράι και σήμερα υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με ομάδα της Ευρωλίγκας.

Αποχαιρέτισε ο Ντόρσεϊ και πάει Μπαρτσελόνα

Ο Ντόρσεϊ έμεινε εκτός αποστολής από το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάνβιτ για το τουρκικό Κύπελλο, ο Αμερικανός δεν μπήκε στο πούλμαν της αποστολής και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του, καθώς όπως τους ενημέρωσε αποχωρεί από την ομάδα.

Η υπόθεση για τον Ολυμπιακό ωστόσο δεν φαίνεται πως βαίνει καλώς. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τουρκικά και ισπανικά δημοσιεύματα, ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται κοντά στην Μπαρτσελόνα, με την οποία -εκτός απροόπτου- θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας προκειμένου να αντικαταστήσει τον Λαουάλ, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση και θα λείψει για μεγάλο διάστημα.

Το περιβάλλον της Μπαρτσελόνα για τον Ντόρσεϊ είναι γνώριμο καθώς έχει αγωνιστεί ξανά στους "μπλαουγκράνα" τη σεζόν 2013-2014 κάτω από τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ.

Στη Γαλατά ο Αμερικανός σέντερ δεν αισθανόταν ευχαριστημένος και φρόντιζε να το δείχνει με κάθε πιθανό τρόπο. Ο Εργκίν Αταμάν προτίμησε τις τελευταίες ημέρες να τον αγνοεί και να λέει σε όλους τους τόνους ότι ο Ντόρσεί είναι παίκτης της ομάδας, έφτασε όμως το πλήρωμα του χρόνου για το οριστικό διαζύγιο.

Ο Ολυμπιακός αναζητούσε επίσης ψηλό (και εξακολουθεί να αναζητεί) και ο Ντόρσεϊ θεωρήθηκε, όχι άδικα, εξαιρετική περίπτωση από όλες τις απόψεις. Τελικά η εξέλιξη της υπόθεση ήταν τελείως διαφορετική.

Μάλιστα ο Ισπανός δημοσιογράφος, Αλεχάντρο Γκαρσία, με ανάρτησή του στο twiiter, μεταδίδει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση.

"Τελευταία εξέλιξη. Η Μπαρτσελόνα φτάνει σε συμφωνία με τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος επιστρέφει στο Παλάου. Θα καλύψει το κενό του Λαουάλ", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

H ειρωνεία της υπόθεσης; Ο Ντόρσεϊ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα στον αγώνα της Μπαρτσελόνα κόντρα στον... Ολυμπιακό στις 25 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, μάνατζερ του παίκτη, με tweet ενημέρωσε ότι ο παίκτης άφησε τη Γαλαταράι.

Η πάντα έγκυρη σε θέματα της μπασκετικής Μπαρτσελόνα "El Μundo Deportivo" έγραψε επίσης ότι ο Ντόρσεϊ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα έτσι ώστε να αντικαταστήσει τον Σέιν Λαουάλ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καταλανοί πλήρωσαν μπάι άουτ για τον παίκτη ύψους 250.000 ευρώ.

Αποχαιρέτισε ο Ντόρσεϊ και πάει Μπαρτσελόνα

Δείτε τον Ντόρσεϊ εν δράσει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μίσκο Ραζνάτοβιτς: Ο άνθρωπος που "ελέγχει" το μπάσκετ

News 24/7

24MEDIA NETWORK