Κλαβέρ ήταν και πάει

Η Μπαρτσελόνα κατέβαλε buyout ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Βαλένθια και έκανε δικό της τον Κλαβέρ, ανατρέποντας τα σχέδια του Παναθηναϊκού.

Κλαβέρ ήταν και πάει

Ο Ισπανός φόργουορντ, Βίκτορ Κλαβέρ θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα, αφού οι Καταλανοί κατέβαλαν το buyout ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ στην Βαλένθια και απέσπασαν την υπογραφή του.

Η εξέλιξη αυτή ανατρέπει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο παίκτης αποτελούσε διακαή πόθο για την ομάδα και είχε φτάσει μια... ανάσα από το να ντυθεί στα... πράσινα.

Λογικό είναι στο εξής ο Παναθηναϊκός να στρέψει σε άλλες περιπτώσεις την προσοχή του σε μια προσπάθεια να βρει μια λύση αντίστοιχης αξίας με τον Ισπανό φόργουορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Κλαβέρ και αυτός περιμένει την Μπαρτσελόνα
Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Τράπεζες ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ