Ο Ναβάρο άκουσε αυτό που δεν ήθελε ποτέ ν' ακούσει...

Η Μπαρτσελόνα δεν υπολογίζει στον αρχηγό της και ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα της καριέρας του.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ναβάρο Μπαρτσελόνα EUROKINISSI

Πριν από 12 ημέρες ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο έκλεισε τα 38 του και στην ευχή που έκανε σβήνοντας τα κεριά ήταν να είναι υγιής για να παίξει μπάσκετ άλλη μια χρονιά, την τελευταία του.

Υπολόγιζε παρόλα αυτά χωρίς την Μπαρτσελόνα, όπως διαβάσαμε στη Mundo Deportivo. Διότι η απόφαση των Καταλανών, σε συνεννόηση με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς - αναμένεται η επικύρωση της παραμονής του στην τεχνική ηγεσία, ήταν πως δεν υπολογίζεται πλέον ως παίκτης. Δεν έχει θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πέρυσι ο Ναβάρο υπέγραψε νέο συμβόλαιο δέκα ετών με τους "μπλαουγκράνα", το οποίο προέβλεπε μετακίνησή του σε διοικητικό πόστο όταν έφτανε η στιγμή της αποχώρησης. Έλα όμως που από την Μπαρτσελόνα αυτό γίνεται βιαίως και πιο γρήγορα απ' όσο ο ίδιος υπολόγιζε. Διότι αμέσως μετά τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του πρωταθλήματος από την Μπασκόνια, ο βετεράνος γκαρντ δήλωσε ορθά κοφτά πως θέλει να παίξει για άλλον ένα χρόνο.

Ο Ναβάρο πλέον οφείλει να καταλήξει στο τι θέλει να κάνει. Να παίξει μπάσκετ κάπου αλλού; Να μείνει στην Μπαρτσελόνα και να κουνάει πετσέτα; Ή να σταματήσει και ν' αναλάβει πόστο στο σκελετό του τμήματος;

Πόσο σοφό αποδεικνύεται πλέον να καταλαβαίνεις πότε είναι η στιγμή να φύγεις. Προτού οι άλλοι σου πουν πως τέλειωσες, πως δεν μας κάνεις άλλος. Προτού οι άλλοι σε απαξιώσουν.

Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες...

News 24/7

24MEDIA NETWORK