Ο Περπέρογλου καταλήγει στην Μπαρτσελόνα

Το αίνιγμα της επόμενης ομάδας του Στράτου Περπέρογλου φαίνεται να λύνεται. Τι ισχύει με Ολυμπιακό.

Ο Περπέρογλου καταλήγει στην Μπαρτσελόνα
Περπέρογλου-Εφές

Ο Στράτος Περπέρογλου δεν θα συνεχίσει για πολύ ακόμα την αναζήτηση ομάδας, αφού όλα δείχνουν ότι του χρόνου θα αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα και δεν θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο διεθνής φόργουορντ αναμένεται να αποχωρήσει από την Αναντολού Εφές, η οποία μετά από τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ της, δεν μπορεί να καλύψει το συμβόλαιο με απολαβές 900.000 ευρώ ετησίως που υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι.

Ως εκ τούτου, οι Τούρκοι επιθυμούν να "ξεφορτωθούν" αυτό το συμβόλαιο και είναι διατεθειμένοι ακόμα και να συνεισφέρουν με ένα μικρό μέρος από το επόμενο συμβόλαιο που θα υπογράψει.

Η Μπαρτσελόνα επιθυμεί τον παίκτη και είναι σε θέση να δώσει κάποια χρήματα στον 30χρονο άσο ή ακόμα και να καλύψει ολόκληρο το συμβόλαιό του, με συνέπεια τη δεδομένη στιγμή να προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί για να τον αποκτήσει.

Τι ισχύει με Ολυμπιακό

Τις τελευταίες ημέρες η φημολογία περί ανάμιξης Ολυμπιακού στην υπόθεση Περπέρογλου είναι μεγάλη.

Πληροφορίες υπάρχουν ακόμα και για πρόταση των "ερυθρολεύκων", ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Ο Ολυμπιακός θα ήταν ανοιχτός στην επιστροφή του Περπέρογλου, εάν η Εφές συμφωνούσε να καλύψει περίπου το μισό συμβόλαιο του παίκτη, ώστε οι πρωταθλητές Ελλάδας να μην χρειαστεί να δαπανήσουν πάνω από 500.000 ευρώ.

Σε διαφορετική περίπτωση, δεν τίθεται θέμα Περπέρογλου στον Ολυμπιακό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK