"Οριστικό: Υπογράφει με Μπαρτσελόνα ο Μπαρτζώκας"

Στην επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα κατέληξε η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι ρεπόρτερ της Euroleague. Η Κουμπάν έδωσε το ελεύθερο στον Έλληνα κόουτς να υπογράψει με τους Καταλανούς.

"Οριστικό: Υπογράφει με Μπαρτσελόνα ο Μπαρτζώκας"

Όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr από το βράδυ της Πέμπτης (7/7), η Μπαρτσελόνα είχε επαναφέρει στο προσκήνιο το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον οποίο ξεκίνησε συζητήσεις.

Το ενδιαφέρον των "μπλαουγκράνα" για τον Έλληνα κόουτς αναθερμάνθηκε και έγινε έντονη προσπάθεια ν' αποδεσμευτεί από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για ν' αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Ο Μπαρτζώκας ήταν μεταξύ των αρχικών υποψηφίων απ' όταν ανακοινώθηκε το "διαζύγιο" με τον Τσάβι Πασκουάλ και τα εμπόδια που ανέκυψαν στην "τελειωμένη" συμφωνία με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Παρόλα αυτά δεν υπήρξαν εξελίξεις και στο προσκήνιο ήρθαν αυτομάτως τα ονόματα του Φώτη Κατσικάρη, του Σίτο Αλόνσο και του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

"Οριστικό: Υπογράφει με Μπαρτσελόνα ο Μπαρτζώκας"
Μπαρτζώκας Λοκομοτίβ

Αποδεικνύεται ωστόσο πως ο δεύτερος πιο πετυχημένος προπονητής στην Ευρωλίγκα για την περασμένη σεζόν, ο κόουτς που οδήγησε τη "Λόκο" μέχρι το Final-4, δεν βγήκε ποτέ από το μυαλό των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα και πριν από την τελική επιλογή βρέθηκε ξανά σε περίοπτη θέση.

Όπως ενημέρωσαν με σχόλιό τους στο twitter οι δημοσιογράφοι David Pick και Chema de Lucas το πρωί της Παρασκευής (8/7) βρέθηκε λύση να αποδεσμευτεί ο Μπαρτζώκας από την Κουμπάν και να υπογράψει εντέλει στην Μπαρτσελόνα.

Χαρακτηριστικά ο πρώτος έγραψε πως: "O πρόεδρος της Κουμπάν, Αντρέι Βεντίσεβ μου λέει πως έχει αφήσει ελεύθερο τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα προκειμένου να πάει στην Μπαρτσελόνα". Ενώ ο δεύτερο τόνισε ότι: "Επιβεβαιωμένο: Ο Μπαρτζώκας είναι ο εκλεκτός για τον Μπαρτσελόνα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έτοιμος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα ο Μπαρτζώκας

News 24/7

24MEDIA NETWORK