Πάει για το "μπαμ" με Γκασόλ η Μπαρτσελόνα

H "Μundo Deportivo" αποκαλύπτει πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτηση του Πάου Γκασόλ!

Πάει για το "μπαμ" με Γκασόλ η Μπαρτσελόνα

Μία κίνηση, που αν ολοκληρωθεί, θα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ επιχειρεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της " Mundo Deportivo" η Μπαρτσελόνα.

Το ρεπορτάζ της έγκυρης ισπανικής εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες τους "μπλαουγκράνα" θέλουν να κάνουν το "κόλπο γκρόσο" με την απόκτηση του Πάου Γκασόλ. Ο Ισπανός σέντερ έχει συμβόλαιο με τους Σικάγο Μπουλς έως το 2017, όμως έχει την επιλογή να γίνει free agent το εφετινό καλοκαίρι.

Ο ίδιος, κατά το παρελθόν, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στο "Παλάου Μπλαουγκράνα". Αυτή την επιθυμία θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Καταλανοί ώστε να τον φέρουν πίσω στη Βαρκελώνη. Όπως είναι λογικό, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, αφού στους "Ταύρους" αμείβεται με 7.500.000 δολάρια ετησίως (σ.σ. 6.600.000 ευρώ).

Παρόλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ο Γκασόλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Marca", είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα:

"Θα δούμε τι θα συμβεί. Η πόρτα των Μπουλς είναι ανοιχτή γιατί θα εξετάσω την περίπτωση να μείνω ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, όμως το Σικάγο θα είναι η πρώτη επιλογή μου. Τα χρήματα δεν θα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην απόφασή μου. Θέλω το παιχνίδι μου να έχει αξία", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όπως και να έχει, σε περίπτωση που ο 36χρονος σέντερ αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, η Μπαρτσελόνα έχει τον πρώτο λόγο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπράιαντ: "Είμαι εδώ για ό,τι χρειαστεί ο Μεσίνα"

News 24/7

24MEDIA NETWORK