Ράκος ο Πασκουάλ: Αντίο στην Μπαρτσελόνα με δάκρυα

Ήταν αδύνατο να μην συγκινηθεί ο Τσάβι Πασκουάλ αποχαιρετώντας την Μπαρτσελόνα μετά από 8,5 χρόνια!

Ράκος ο Πασκουάλ: Αντίο στην Μπαρτσελόνα με δάκρυα

Ο Τσάβι Πασκουάλ χρεώθηκε εξ ολοκλήρου ντην αποτυχημένη σεζόν της Μπαρτσελόνα, εντός κι εκτός συνόρων, με αποτέλεσμα την Τρίτη ν' ανακοινωθεί η απόλυσή του από την τεχνική ηγεσία ύστερα από το 2008.

Εμφανώς πικραμένος για το διαζύγιο ο 43χρονος κόουτς, γέννημα-θρέμμα Καταλανός και... οπαδός των "μπλαουγκράνα" στους οποίους δούλευε επί 12 χρόνια έχοντας αρχίσει από τα τμήματα υποδομής, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

" Νιώθω τυχερός γιατί αν γυρίσω πίσω το χρόνο, θα δω τον ίδιο πιστό, έντιμο άνδρα, ο οποίος έχει τηρήσει όλα τα πιστεύω του, που ποτέ δεν πήγε στο γραφείο του προέδρου να ζητήσει κάτι. Που δεν διάλεξε παίκτη από τον μάνατζερ που τον εκπροσωπεί. Που υπήρξε δουλευταράς, ενθουσιώδης, αφοσιωμένος και προσπάθησε να είναι γενναίος", δήλωσε ο Πασκουάλ συγκινημένος.

Ράκος ο Πασκουάλ: Αντίο στην Μπαρτσελόνα με δάκρυα

" Όταν την πρώτη ημέρα με ρώτησαν ποιος ήταν ο στόχος μου, απάντησα να κάνω τους οπαδούς χαρούμενους. Κάποιες φορές τα καταφέραμε, άλλες όχι. Πάντα όμως αυτός ήταν ο στόχος. Τα πρώτα έξι χρόνια ήταν γεμάτα επιτυχίες, τα τελευταία δύο όχι", συμπλήρωσε και άρχισε να ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε, προπονητές, παίκτες και παράγοντες.

" Η απόφαση δεν με εξέπληξε. Είναι σαν μια αγάπη που ξέρεις ότι θα πεθάνει, αλλά πάντα θα σε πονάει. Κάποιοι με βαρέθηκαν. Καταλαβαίνω την απόφαση. Είμαι περήφανος πάντως που συμπεριφέρθηκα σε όλους με σεβασμό, έκανα κάποια καινοτόμα πράγματα, δουλέψαμε με λεπτομέρεια στην άμυνα, κάτι το οποίο αντέγραψαν στην Ευρώπη. Προφανώς κάποιοι δεν τα εκτιμούν γιατί δεν τα βλέπουν", συνέχισε φορτισμένος ο Καταλανός κόουτς.

Ράκος ο Πασκουάλ: Αντίο στην Μπαρτσελόνα με δάκρυα

" Προσωπικά θεωρώ τον Αϊτο Ρενέσες ως τον πιο πετυχημένο προπονητή στην Μπαρτσελόνα, κάποιοι θεωρούν εμένα. Πάντως ήταν σίγουρα μία από τις πιο επιτυχημένες περιόδους στην ιστορία του συλλόγου", κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επίσημο: Παρελθόν από την Μπαρτσελόνα ο Πασκουάλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK